Share
Ako brzo pišete nestrpljivi ste: Kako da dešifrujte svoj rukopis

Ako brzo pišete nestrpljivi ste: Kako da dešifrujte svoj rukopis

Šta se odnosi na vas?

Stalno smo na mobilnom, kuckajući mejlove i poruke – moguće je da su mnogi od nas zaboravili kako izgleda spustiti fon i uzeti papir i olovku u ruke. U tim retkim slučajevima, kada nešto beležite, zastanite i prostudirajte svoj rukopis, možda ćete otkriti nešto novo o sebi…

Da li ste znali?

Ako brzo pišete, onda ste nestrpljivi, ali ako pak pišete usporeno, to znači da ste organizovani.

Veličina

Ako su vam slova krupna, onda ste ekstrovert. Društveni ste, volite da budete u centru pažnje i zračite samopouzdanjem. Sitna slova? Više ste introvert. Ujednačena? Postigli ste dobar balans.

Iskošenost

Ako vam reči naginju nadesno, to znači da uživate u avanturama i novim iskustvima. Više teže levoj strani? Imate tendenciju da izbegavate svetlost reflektora. Oni čija slova stoje vertikalno praktični su, razložni i balansirani.

Slovo T

Ako crtu na slovu T pišete na sredini, to je znak samopouzdanja. Ako je pak na gornjoj polovini, to je pokazatelj da ste ambiciozni.

Razmak

Ako ostavljate puno prostora između reči, to može da bude znak toga da ne verujete lako drugima i da biste radije bili isključivo u svom društvu. Ako vam je pak prostor između reči zgusnut, to može da znači da izbegavate da budete sami i da volite da uvek ima nekoga oko vas. Oni koji prave prosečan razmak između reči samopouzdani su i nezavisni!

 

Izvor: Cosmopolitan.rs