Share
Niš: Nasrnuo na taksistu sekirom jer nije hteo da skrene preko pune linije

Niš: Nasrnuo na taksistu sekirom jer nije hteo da skrene preko pune linije

Zbog toga što je tokom vožnje 12. decembra oko 18 sati napao i tukao taksistu, niška policija podnela je krivičnu prijavu protiv dvadesetdvogodišnjeg muškarca

Foto: Media Press

Zbog toga što je tokom vožnje 12. decembra oko 18 sati napao i tukao taksistu, niška policija podnela je krivičnu prijavu protiv dvadesetdvogodišnjeg muškarca. Kako se saznaje, on je u taksi ušao sa jednom ženom zatraživši taksisti vožnju. Međutim, posle samo nekoliko metara, zatražio je da vozač okrene auto preko pune linije i vrati se nazad, što je taksista odbio ne želeći da krši saobraćajne propise.

Nakon toga, dvadesetvogodišnjak je krenuo da se verbalno obračunava sa taksistom, a kada je on zaustavio vožnju i izašao iz vozila, pobesneli putnik je, kako se nezvanično saznaje, izvadio sekiricu i napao vozača. Na sreću, neko jedan od prolaznika video je šta se dešava i priskočio u pomoć taksisti, bacivši se na momka sa sekirom kome je oduzeo sekiru. Ali, to ga nije sprečilo da nastavi da udara taksistu pesnicama zbog čega je intervenisala i Hitna pomoć, ali je, na sreću, on samo lakše povređen.

Nesvakidašnji incident dogodio se u ulici Dimitrija Tucovića u blizini niške Železničke stanice.

U niškoj policiji kažu da je protiv jednog lica podnesena krivična prijava i da im je nasilje prijavljeno u 17.30, ali nisu mogli da potvrde detalje događaja.

 

Autor: J. Ć. – Novosti.rs