Share
Zbog velikog interesovanja, dva koncerta Električnog Orgazma u Nišu

Zbog velikog interesovanja, dva koncerta Električnog Orgazma u Nišu

Zbog velikog interesovanja publike, legendarni jugoslovenski bend, Električni Orgazam, održaće dva koncerta u Nišu, u klubu Feedback. Prvi koncert benda, zakazan za nedelju 16. decembar je rasprodat, a zakazan je i drugi koncert u istom klubu, koji će biti održan nedelju dana kasnije, u nedelju 23. decembra.

Povodom rasprodatog prvog, i zakazanog drugog koncerta, frontmen “Orgazma”, Srđan Gojković Gile, je za portal Media Press izjavio:

”Radujemo se što je interesovanje za koncerte Električnog Orgazma u Nišu uvek veliko. Niš je veliki grad, koji je oduvek imao odličnu rok scenu, i tu gradsku ekipu, koja je pratila bend od samog nastanka, još od osamdesetih, pa sve do današnjih dana. U Nišu imamo puno prijatelja, i ovom prilikom dolazimo da im predstavimo naš novi album “Gde smo sad?”, ali i da ih podsetimo na sve one faze “Orgazma” kroz koje smo zajedno prolazili. Jako smo uzbuđeni, jer krećemo na veliku turneju, i jedva čekamo da to uzbuđenje podelimo sa našim prijateljima u Nišu, a svi koji dođu na naše nastupe mogu očekivati skoro dva sata odličnog rokenrola, od legendarnog benda, koji je u odličnoj formi”.

Bend je početkom juna meseca objavio svoj 12. studijski album pod nazivom, “Gde smo sad”, u izdanju Mascoma, a promotivna turneja za ovaj album kreće sa juga Srbije, gde će sredinom decembra Električni Orgazam održati pet koncerata, a raspored nastupa je sledeći:

15. decembar – Pirot (klub Tvrđava)
16. decembar – Niš (Feedback)
21. decembar – Vranje (Darkwood)
22. decembar – Leskovac (Tesla bar)
23. decembar – Niš (Feedback)

Novi album “Gde smo sad?” donosi mešavinu roka i bluza, sa upečatljivim tekstovima i prepoznatljivim vokalima Srđana Gojkovića Gileta i Ljube Đukića, koji slušaoca neminovno navodi na sve raznovrsne faze ovog kultnog beogradskog sastava.

Prema Giletovim rečima, s vremena na vreme svi treba sebi da postavimo pitanje gde smo sad, u ovom trenutku, u našim životima jer – kako Gile kaže – isuviše često boravimo u prošlosti ili budućnosti, a retko smo u sadašnjem trenutku.

Pored nekoliko pesama sa novog albuma, Električni Orgazam će na koncertima u Pirotu, Nišu, Vranju i Leskovcu naravno odsvirati i sve svoje hitove iz skoro 40 godina duge karijere.

Ulaznice za drugi koncert Električnog Orgazma u Nišu su u prodaji po pretprodajnoj ceni od 700 dinara i mogu se kupiti u Vintage shopu na adresi Davidova 9 (druga ulica iza Mc Donald’s-a, a pored Irish Puba), kao i pivnicama Nemir (Učitelj Tasina 17) i Ministarstvo (Vojvode Vuka 12), dok će na dan koncerta koštati 800.

Video:

 

Foto: Wood

Autor: Nikola Jovanović – Media Press