Share
Pružite joj najbolji orgazam

Pružite joj najbolji orgazam

Nije nikakva tajna da je klitoris ključ za ženski orgazam. Zato se većina muškaraca uputi baš tamo u pokušaju da svojoj partnerki omogući da doživi vrhunac. Ali postoji moćan trik da duplirate njeno zadovoljstvo, i uz to maksimalno smanjite vreme koje je potrebno da dođe do orgazma.

Jednom kada naučite koje su njene senzualne vruće tačke (iza ušiju, iza vrata, unutrašnje butine), nežno je stimulišite na jednom od ovih područja dok u isto vreme dodirujete njen klitoris. Koristite ovu tehniku sa dužnom pažnjom: njeno uzbuđenje će brzo eskalirati i nećete moći da je “ohladite”, čak i ako to budete želeli.

Ali, to je samo zagrevanje.

Kombinacija klitoralne i stimulacije G tačke

Naučite kako reaguje i šta joj je potrebno da bi doživela vrhunac. Pronađite njen klitoris i trljajte ga na način koji ona voli. Ovo se otkriva tako što posmatrate njene reakcije. Stavite šaku preko njene i pitajte je da vam pokaže kako ona to radi – ovo je proverena kombinacija.

Jednom kada je dovoljno vlažna, ubacite svoj kažiprst ili sredni prst (ako može, oba) i stimulišite njenu G tačku, koja se obično nalazi oko 5 santimetara unutar vagine na prednjem delu i podseća na malo, mesnato brdašce.

Spora, a zatim sve brža stimulacija ova dva ekstremno osetljiva područja istovremeno može dovesti do eksplozivnog, prskajućeg orgazma koji će učiniti da traži još.

ISTRAŽIVANJE

U istraživanju koje je objavljeno, od žena je traženo da ocene intenzitet orgazma, kao i trud koji je neophodno uložiti prema mestu stimulacije. Očekivano, 94 procenta njih je reklo da je žarište upravo u predelu klitorisa. Međutim, nije samo on mesto na koje treba da se usredsredite. Tri četvrtine žena izjavilo je da još jači vrhunac doživljavaju stimulacijom dela oko klitorisa, a 64 procenta njih je odgovorilo da je upravo mesto ispod njega pravo.

KAKO OVO DA ISKORISTITE U PRAKSI?

Krenite igru već preko pantalona, a kada se skine jezikom počnite sa dodirima u svim delovima oko klitorisa, zatim napravite pritisak oko njega tako što ćete prste namestiti iznad i ispod i formirati slovo V. Kako biste prešli na intenzivniju stimulaciju, meta neka vam bude gornji deo klitorisa. Slobodno se igrajte sa njegovom kožicom i vidite kako će ona da reaguje na ovakve dodire.

Kada je dovedete do vrhunca, ne povlačite se! Možda je spremna za drugu rundu, a za žene je lakše kada orgazme doživljavaju u kontinuitetu. Uzmite u obzir da joj treba mali odmor, tako možete da zadržite prste u istom položaju, ali lakšeg pritiska, i polako počnite ponovo da kružite jezikom, obraćajući pažnju na njenu reakciju. Ako joj je previše, napravite pauzu još malo, ako ne, bacite se ponovo na posao!

 

Izvor: Menshealth.rs