Share
Za Novu godinu poklonite mu dobar seks!

Za Novu godinu poklonite mu dobar seks!

Zar vam nije dosadilo da dragom svake godine darujete isti poklon za Novu godinu? Ove godine mu poklonite ono što sigurno želi – odličan seks. No, muški je ego osetljiv kada je seks u pitanju, pa pa darove birajte pažljivo, savetuje seksološkinja Trejsi Koks za Daily Mail. Dakle, zavedite ga, ali igrajte na sigurno.

Isprobajte zajedno novu igračku

Seksi igračke su sjajni pokloni, ali izbegavajte bilo kakve asocijacije na veličinu njegovog penisa. Cilj je da vam ta igračka pomogne, a ne da narušite samopouzdanje partneru. Takođe se preporučuje da izbegavate sva pomagala dizajnirana tako da odnos traje duže.

Dobar izbor je vibrirajući prsten, jer je to igračka koja pruža užitak za oboje. Priručnici za seks takođe su poželjni – možete ih zajedno prelistati i inspirisati se novim idejama.

Obećajte mu godinu sjajnog seksa

Ovo ne košta puno: darujte mu 12 mjseci seksi tretmana na vašoj privatnoj oglasnoj tabli.

Evo ideje: Nabavite tablu za stikere, a na raznobojne kartice ispišite svoje omiljene seksualne poze, mesta i slično. Ispišite omiljeno mesto za seks, doba dana, najbolji poljubac, stvari koje biste voleli da isprobate itd.

Uđite u novu godinu… sa eksplozijom

Kupite kutiju za poklone i pretvorite je u vašu tajnu kutiju za seksi igračke. Neka u njoj budu seksi igračke, ulje za masažu, dobar vodič za seks i slično.

Stavite flašu šampanjca u led, obucite seksi donji veš i pozovite ga u spavaću sobu.

 

Izvor: Lepotaizdravlje.rs