Share
‘Soni’ predstavio novi bežični gramofon

‘Soni’ predstavio novi bežični gramofon

Ponovni uspon gramofonskih ploča, te strast prema kvalitetu koji ovaj medijum pruža, motivisali su neke kompanije da se vrate gramofonima

Foto: Twitter Sony UK ‏Verified account@SonyUK

Ponovni uspon gramofonskih ploča, te strast prema kvalitetu koji ovaj medijum pruža, motivisali su neke kompanije da se vrate gramofonima.

Tako se u sudaru starog i novog rađaju nove tehnologije, te je i ”Soni” odlučio da premosti muzički generacijski jaz sa modelom PS-LX310BT.

Naime, radi se o modernoj tehnologiji koja podržava muzičke formate koji se danas opisuju kao „prastari“, te je PS-LX310BT podržan bežičnim zvučnicima sa kojima je povezan preko Bluetooth konekcije. Oni koji se još uvek boje novih tehnologija gramofon mogu da povežu na zvučnike i na tradicionalan način, te nakon toga uživaju u svojoj kolekciji ploča.

Tako novi gramofon ide u skladu sa trendom da se stare tehnologije pakuju u nove gadgete, te omogućava da se toplina analognog zvuka potpuno digitalizuje, a podržava 7-inčne i 12-inčne ploče. Uređaj bi trebalo da se pojavi u aprilu, a tačna cena još uvek nije poznata.

 

Izvor: Novosti.rs