Share
Besplatan prostor za prezentovanje umetnicima iz Niša i okoline

Besplatan prostor za prezentovanje umetnicima iz Niša i okoline

Ove godine umetnicima svih profila (slikarstvo, fotografija, poezija, proza, muzika….) se pruža mogućnost da takođe besplatno prezentuju svoj rad u kafeu „Dnevna soba“ – ulica Svetozara Markovića broj 14a.

Foto: Caffe bar Dnevna soba Niš

Konkurs za prvi ciklus kulturnih večeri je otvoren do nedelje 10. februara a namenjen je svima onima koji žele da prezentuju svoj rad. Ne postoji starosno ograničenje kao i način umetničkog izražavanja. Dobrodošli su svi koji žele da izađu iz svoje zone komfora i pokažu svoj talenat, svoju umetnost niškoj publici.

Umetnici koji žele da izlažu i prezentuju svoj rad potrebno je da do navedenog datuma pošalju svoje osnovne i biografske podatke, kao i kratak opis svog performansa (književno veče, izložba fotografija, slika…) putem mejl adrese kocevboban@gmail.com

Osnovni cilj konkursa je da na neformalan način osnaži mlade koji stvaraju u našem gradu, ali i da građanima približi kulturna dešavanja koja će biti realizovana u februaru, martu i aprilu mesecu ove godine svake nedelje od 20 sati.

 

Autor: Media Press