Share
Istraživanja potvrdjuju: Džabe telo, novac i uspeh bez ove osobine

Istraživanja potvrdjuju: Džabe telo, novac i uspeh bez ove osobine

Ako frajer nije sposoban da ubedi sebe da je pravi izbor, teško je da će ubediti nju. Generalno, sa ovim pravilom koje se odnosi na samosvest i sampouzdanje se danas najviše šlajfuje.

Na prvi pogled, zvuči nelogično, jer muškarci nikada bolje nisu izgledali i nikada više vremena nisu posvećivali tome da tako izgledaju. Međutim, iako savremeni gurui (fitnes instruktori, hirurzi, modni kreatori) savršenog izgleda tvrde da se popravljanjem tela, popravlja i duša, u prevodu: samopouzdanje i samopoštovanje, uspeh u ovoj borbi nije zagaratovan dok se svaki muškarac lepo ne dogovori sam sa sobom. Kad uspe da odstrani smetnje na linijama sa samim sobom i prihvati (ali i zavoli) svoju relanu sliku, spreman je da bude sve što poželi.

Takođe, ne treba zaboraviti da je muško samopouzdanje ženski afrodizijak bez konkurencije. Njegovo lagodno i komotno uživanje u sopstvenoj koži, njegova sigurnost u to da jeste to što jeste, za nju je apsolutni izazov. Ova vrsta unutrašnje moći je mnogo podsticajnija i trajnija od spoljašnjih simbola iste koju žene obični prepoznaju u finansijskom statusu, dobrom automobili, sviti asistenata koja prati njihovog voljenog muškarca.

Takav frajer nikada nije: ljubomoran, kolebljiv, uplašen i zabrinut za utisak koji će ostaviti, opterećen sopstvenim egom, sebičan

 

Izvor: Esquire.rs