Share
Ključ za kvalitetan ljubavni život: Ne smeju vam posao i obaveze postati prioritet!

Ključ za kvalitetan ljubavni život: Ne smeju vam posao i obaveze postati prioritet!

Američki terapeut Džejms Alen Hanarhan autor je knjige “Život ljubavi: Kako stvoriti vezu koju želite”. Ovaj stručnjak za veze pomaže ljudima da ostvare kvalitetan ljubavni život, a ima i 2 saveta za žene koje u svoj život žele da privuku kvalitetnog muškarca.

1. Prestanite da zanemarujete svoj privatni život

Posao i obaveze važan su deo naše svakodnevice, ali ne smeju da postanu prioritet. Kada nam ono što “moramo” postane najvažnija stvar u životu, onda nemamo vremena za ostvarivanje onoga što stvarno želimo i trebamo, a u to spada i ljubav.

Ne zapostavljajte prijatelje, hobije, omiljene opuštajuće aktivnosti, jer ćete jedino tako naučiti da kažete DA pozitivnim stvarima i pozitivnim ljudima. Ako smo nezadovoljni svojim životom, lakše ćemo pristati na odnose koji nas ne zadovoljavaju i čine nesrećnima. Nikada ne pristajte na manje od onoga što zaslužujete.

2. Naučite da prihvate

Nemojte stalno da insistirate na tome da sve plaćate same ili stalno delite račun, nemojte da odbijate kavaljerske gestove poput otvaranja vrata ili pridržavanja kaputa. Sve ovo možda vam se sada čini kao nevažno, ali muškarci na ovaj način iskazuju svoju privrženost i ljubav. Oni vole da se osete da su vam potrebni, vole da daju i da budu junaci, pa će prihvatanje njihovih znakova pažnje učvrstiti njihove osećaje prema vama.

 

Izvor: Srecnazena.com