Share
Niš: Mladić (18) pogođen u stomak iz pištolja, bore mu se za život!

Niš: Mladić (18) pogođen u stomak iz pištolja, bore mu se za život!

Mladić (18) ranjen je danas oko 16.35 časova hicem iz pištolja u stomak u stanu zgrade u Ulici Stanoja Bunoševca u Nišu.

Istraga će utvrditi detalje oko ovog nesrećnog slučaja odnosno u čijim rukama je bio bištolj. Foto: B. Janačković (RAS Srbija)

Prema prvim nezvaničnim informacijama, do ranjavanja je došlo u toku igre pištoljem ranjenog mladića sa jednim njegovim drugom.

Kako saznaje „Blic“, mladići su naizmenično repetirali pištolj kada je došlo do opaljenja hica, koji je jednog od njih ranio u stomak. Hitna pomoć je intervenisala i prevezla ga u Klinički centar u Nišu, gde je u toku operacija.

U ovom trenutku nije poznato da li je u momentu opaljenja pištolj bio u rukama ranjenog mladića ili njegovog druga. Takođe, još se ne zna da li je mladić živeo u tom stanu ili je došao u posetu kod druga.

Operativci niške policije su stigli na lice mesta i u toku je policijski uviđaj, kojim će biti rasvetljene sve okolnosti ranjavanja.

U niškoj policiji samo je zvanično potvrđeno da su iz Hitne pomoći dobili obaveštanje o zbrinjavanju ranjenog mladića, da je o događaju obavešteno Više javno tužilaštvo i da je rad na rasvetljavanju svih okolnosti u toku.

 

Autor: B. Janačković

Izvor: Blic.rs