Share
Veče vina i dobrih ukusa ‘Wine Jam’ sutra u Beogradskom Marketu

Veče vina i dobrih ukusa ‘Wine Jam’ sutra u Beogradskom Marketu

“Wine Jam” je nastao u Beogradu, a prvi put se dogodio 25. maja 2013. godine, u beogradskom klubu Krug u Savamali. Tada je po prvi put predstavljen novi koncept vinskog događaja koji je orjentisan najviše ka urbanoj publici, ali i svim ostalim ljubiteljima vina.

Foto: Beogradskimarket.com

U prvom planu je doživljaj i pozitivno iskustvo posetilaca. Dobra atmosfera, muzika i zabava stvaraju ambijent gde se ljudi na opušten način upoznaju sa vinima i uživaju u njima.

“Wine Jam” je specifičan i po originalnoj komunikaciji, kao i brojnim kreativnim kampanjama koje za cilj imaju širenje vinske kulture i pomeranje granica vinskog sveta.

Ove subote, 02. marta, “Wine Jam” se po prvi put održava u Beogradskom Marketu. Uz savremen ambijent, dobru muziku i odličan izbor hrane, ova manifestacija će okupiti i više izlagača – domaćih proizvođača i uvoznika vina, koji će publici uz degustaciju predstaviti svoje proizvode.

Prema rečima organizatora, “Wine Jam” je dobra prilika da uživate u vinima i dobijete savete stručnjaka.

Pridružite nam se sutra u Beogradskom Marketu od 17 do 23 časa i budite deo jedne žive beogradske priče! – navodi se u pozivu.

Beogradski Market – Urban Distillery – Food and Design – WITH LOVE!

 

Autor: Media Press