Share
Seks nas čini lepšima, saznajte i zašto!

Seks nas čini lepšima, saznajte i zašto!

Portal Media Press vam otkriva na kojih 5 načina seks utiče na lepotu žena

Onaj euforičan osećaj posle seksa nije samo u vašoj glavi, već je vidljiv na vašem licu, zrači iz vaše kože, a čak vam i povećava grudi…

Veće grudi

Kada ste seksualno aktivni, bradavice su vam izraženije jer se svaki put kad vodite ljubav one se ukrute, a čak vam i masno tkivo grudi može malo nabreknuti pa je vizuelni utisak vaših grudi da su veće i više… Tačno ono što ste uvek želeli, zar ne?

Čista koža

Tokom i nakon seksa vaša koža dobije “šus” endorfina koji ima protivupalno delovanje na vaše lice. Ili drugim rečima, manje bubuljica! Osim toga, poveća vam se količina estrogena, koji dobro utiče na elastičnost vaše kože i stvara kolagen. Više seksa znači više sjaja i manje bora!

Punije usne

Ubrzani protok krvi utiče na vaše usne (koje ste verovatno ionako koristile tokom predigre) tako da izgledaju punije i rumenije.

Bistre oči

Bistar pogled, puno srce, ali doslovno! Snažan napad hormona oksitocina koji vam se događa posle seksa i ostavlja vas u divnom blaženstvu zapravo vam čini oči bistrijima i otvorenijima.

Rumeni obrazi

Seksualno vam uzbuđenje ubrzava rad srca, što vam onda ubrzava cirkulaciju i širi krvne žile. Upravo je to cela magija iza takozvanog fenomena “sex blush”. Zašto trošiti na rumenilo kada se samo trebate redovno upražnjavati seks?

 

Izvor: Cosmopolitan.rs