Share
Otkrivanje seksualnih želja i fantazija: Evo o čemu devojke razmišljaju

Otkrivanje seksualnih želja i fantazija: Evo o čemu devojke razmišljaju

Naučnici su zamolili muškarce i žene da rangiraju 55 različitih seksualnih fantazija pružajući im detaljne opise svojih želja. Rezultati su pokazali da devojke najčešće fantaziraju o seksualnoj potčinjenosti i romansi.

U top tri teme seksualnih fantazija nalaze se specifične lokacije, trenutni partner i fokusiranje na sopstvenu potčinjenost. O seksualnoj potčinjenosti fantazira 64,6 procenata žena, dok o spenkovanju i vezivanju mašta 36,3 procenta žena.

Međutim, ne morate da žurite u seksi šop, kako biste kupili potrebne igračke, jer prema rezultatima istaživanja, približno polovina žena sa fantazijama dominacije odnosno potčinjenosti, želela je da svoje želje zadrži na nivou maštarija. Vendi Volš, autor The 30-day love detox, kaže da postoji velika razlika između seksualnih fantazija i seksualnih želja.

– Žene mogu da maštaju o žestokom seksu, ali većina zapravo ne želi da to i ostvari – dodaje on.

Kako da joj tajne želje pretvorite u stvarnost? Pre svega, porazgovarajte i ohrabrite je da ispuni svoje nestašne perverzije. Kada vam da zeleno svetlo, pomozite joj pre svega na nežan način da ostvari svoje fantazije i pod njenim uslovima, a potom polako pomerajte granice vaših fantazija.

 

Izvor: Menshealth.rs