Share
Orgazam stiže otpozadi

Orgazam stiže otpozadi

Ako volite seks otpozadi, potrebno je samo da se opustite i unesete nekoliko inovacija kako biste došli do nezaboravnog vrhunca.

Muškarci su odavno priznali da obožavaju ovu pozu, a mnoge žene, kada se dovoljno opuste, otkrivaju da najradije uživaju okrenute leđima partneru.

U poslednje vreme, žene rado otkrivaju da strasti sa partnerom često razmenjuju otpozadi.

Iako mnogi tvrde da je ova poza “kao stvorena za muškarce”, ona, zapravo, mnogo više nudi ženama. Verujemo da ste pozu otpozadi isprobali mnogo puta, na mnogo različitih načina, ali uz par trikova, postoji mogućnost da iz poze “o kojoj žene ne govore” izvučete vrhunsko zadovoljstvo.

Evo kako da začinite seks otpozadi, uz siguran ishod – orgazam koji ćete poželeti da doživljavate iznova i iznova.

Dodirni mi kolena

Sve je u “radu kolena”. Prirodno je da partnerka raširi kolena, tako da partner kleči između njih, ali ako ih, ipak, snažno stegne, to može da učini da penis deluje čvršće, što će doprineti osećaju da je i sama čvršća. Dodatni plus krije se u blizini vaših tela – što su više partnerova kolena raširena na krevetu, biće mu lakše da se nagne napred i da se igra vašim grudima i klitorisom.

Postoji i jedno korisno pravilo koje će pomoći da ne dođe do preduboke penetracije, tako da osećate nelagodu: što je guza partnerke više podignuta, penis će ulaziti dublje. Ako je spustite niže, pokreti partnera će biti ograničeniji. Dakle, partnerka određuje ritam, a prepuštanje i usklađivanje pokreta pomaže vam da dođete do zajedničkog vrhunca.

Ona vodi, on uživa u pogledu

Dok partner leži ravno na leđima, opkoračite njegove noge tako da ste okrenuti licem ka njegovim stopalima. Rukama se oslonite na krevet, spustite svoju guzu, tako da može da uđe u vas. Ovaj ugao je sjajan iz nekoliko razloga: prvo, zato što ste tehnički vi gore i možete da kontrolišete ritam i dubinu penetracije, piše “Kosmpoliten”.

I drugo, vi ste u savršenoj poziciji za stimulaciju G tačke. Dakle, ispravite leđa i određujte ritam krećući se napred-nazad i gore-dole, kako biste najbolje pogodili ovu slatku tačku. Pogled na vaša izvijena leđa, po kojima vam je kosa rasuta, predstavlja erotski doživljaj za njega i stimuliše do vrhunca.

Idite korak dalje i ne štedite dlanove

Promerite granice isprobavajući nove seksi igrarije. Zagrejte malo ulja za masažu i neka ga on nežno pospe po vašim leđima i guzi dok ste u “četvoronožnom položaju”. Posle senzualne masaže, neka nežno uđe u vas i nastavi da vas masira po svim delovima tela koje može da dohvati!

Mnogi smatraju da malo pljeskanja po guzi može da doda novu uzbudljivu energiju ovoj pozi – žene koje vole grubji  seks, na primer, smatraju da je za to ipak potrebno puno, ozbiljnog pljeskanja. Verovaćemo im na reč, ali vi ipak probajte nešto laganiji pristup ovom seksi eksperimentisanju.

Neka partner pokuša lagano, pa ako vidite da vam se dopada, neka malo pojača pritisak. Naravno, ne sme da preteruje, želite da oboje dođete do vrhunca, a ne da se posvađate zbog toga što “nije znao za meru”.

I da ne zaboravimo – seks otpozadi idealno je rešenje kada ste u žurbi. Potrebno je samo da vas partner iznenadi s leđa i strasti mogu da se zagreju do vrelog orgazma!

 

Izvor: Cosmopolitan.rs