Share
Uz njihov rokenrol je igrala cela Jugoslavija: Električni Orgazam u petak u Novom Sadu

Uz njihov rokenrol je igrala cela Jugoslavija: Električni Orgazam u petak u Novom Sadu

Kao što je portal Mediapress.rs ranije pisao, kultna beogradska rok grupa Električni Orgazam stiže u Novi Sad u okviru velike turneje na kojoj promoviše svoj dvanaesti studijski album, pod nazivom “Gde smo sad?“. Novosadska promocija albuma biće održana ovog petka, 19. aprila, od 22 sata, u klubu Firchie Studio.

Foto: Wood

Pored nekoliko pesama sa novog albuma, Električni Orgazam će na novosadskom koncertu izvesti i sve svoje najveće hitove, kao što su: “Igra rokenrol cela Jugoslavija”, “Svečane bele košulje”, “Zlatni papagaj”, “Nebo”, “Bejbe ti nisi tu”, “Da si tako jaka”, “Spojimo se sad”, “Kako bubanj kaže”, “Seks, droga, nasilje i strah”, “Krokodili dolaze” i mnoge druge, a koncert će trajati puna 2 sata.

Zanimljivo je i to da će na novosadskom koncertu Električni Orgazam proslaviti 56. rođendan svog gitariste Branislava Petrovića Banane, koji je rođen baš tog 19. aprila.

Na pitanje portala Media Press Srbija šta novosadska publika može očekivati od benda koji je na sceni skoro 40 godina, Srđan Gojković Gile je odgovorio: ”Očekujte dva sata čistog rokenrola, od legendarnog benda, koji je u odličnoj formi!”

Ulaznice za novosadski koncert su u prodaji u Mungos CD shop-u (Zmaj Jovina 2, u pasažu), kao i na svim prodajnim mestima Gigstixa po pretprodajnoj ceni od 800 rsd, a na dan koncerta će koštati 1000 rsd.

Video:

 

Autor: Nikola Jovanović – Media Press Srbija