Share
Govor tela: Način na koji vas muškarac grli otkriva njegove prave namere sa vama

Govor tela: Način na koji vas muškarac grli otkriva njegove prave namere sa vama

Zagrljaj nekada može da znači mnogo više nego što vi mislite, pa obratite pažnju.

Evo kako da prepoznate nameru muškarca sa kojim ste u vezi ili se viđate putem grljenja.

1. Zagrljaj s leđa

Snažan zagrljaj s leđa otkriva osobu koja je preuzela ulogu zaštitnika i ne boji se odgovornosti. Vaš muškarac pravi je vitez i kraj njega ćete se osećati sigurno.

2. Zagrljaj oko struka

Iako vam muškarac možda još uvek nije priznao svoja osećanja, zagrljaj oko struka govori da želi s vama provoditi više vremena. Budite na oprezu jer takvi muškarci se vrlo često zaljubljuju.

3. Zagrljaj sa strane

Ovakav zagrljaj češće se razmenjuje između prijatelja nego dve osobe u ljubavnoj vezi. Ako ste sada samo prijatelji, šanse da budete par su vrlo male. Vaš prijatelj će vas verovatno saslušati i podupreti, ali na tome će sve i ostati. Ako ste u vezi i ovo je jedina vrsta zagrljaja koju razmenjujete, trebalo bi da preispitate osećanja.

4. Zagrljaj sa pogledom u oči

Ako vas partner nežno grli i pri tom vas gleda ravno u oči, onda možete biti sigurni da je to znak istinske i duboke povezanosti između vas dvoje. Ceni vas i sve što se događa između vas jako mu je važno.

5. Zagrljaj londonski most

“Londonski most” zagrljaj je kada ste priljubljeni gornjim delom tela, a donjim što više udaljeni. On je najčešće znak za uzbunu jer otkriva površnu vezu između dve osobe. Možda vam je i stalo do te osobe, ali pokazujete potrebu da se od nje udaljite.

6. Čvrsti i dugi zagrljaj

Ovakva vrsta zagrljaja sigurno je poznata svima. Takav zagrljaj potreban nam je kada trebamo podršku svojih bližnjih. Može trajati duže vremena bez ijedne reči. Verujte nam, osoba koja vas ovako grli spremna je biti s vama u srećnim i teškim trenucima, što je veoma važno.

7. ”Zločesti” zagrljaj

Ako vas partner uhvati za zadnjicu dok vas grli, želi vama i svetu demonstrirati kako ste “njegova”. Ako je vaša veza tek počela, mali su izgledi da prema vama gaji duboka osećanja. Ako ste zajedno već duže vreme, to je znak da između vas i dalje “lete iskre”.

 

Izvor: Kurir.rs