Share
Najda & Smak tribute ovog petka promovišu novi album ‘Smakovanje’ u klubu ‘Sunset’

Najda & Smak tribute ovog petka promovišu novi album ‘Smakovanje’ u klubu ‘Sunset’

Povodom obeležavanja 25 godina od dolaska u kultnu rok grupu “Smak”, poznati niški rok muzičar Dejan Najdanović Najda, objavio je pre nekoliko dana novi album “Smakovanje”, sa svojim “Deliverance INC” bendom, koji je za ovu priliku preimenovan u “Najda & Smak tribute” bend.

“Najda & Smak tribute” bend promovišu novi album “Smakovanje”; Foto: Nenad Cvetković – Trumba

Ovaj bend pored Najde, koji peva i svira gitaru, čine i Nemanja Najdanović (gitara), Milan Stanimirović (bas gitara)i Vladan Božilović (bubnjevi).

Album je kompletno snimljen uživo, u studiju Nemanje Nadanovića u Nišu, tokom prošle i ove godine, a objavljen je u izdanju Hi Fi centra. Na albumu se nalazi 9 pesama “Smaka”, koje su ponovo snimljene, i to uz blagoslov i punu podršku legendarnog gitariste i osnivača Smaka, Radomira Mihajlovića Točka.

Foto: Nenad Cvetković – Trumba

Bend će album predstaviti publici, prijateljima i novinarima, na promociji, koja je zakazana za ovaj petak, 10. maj od 22 sata, u niškom klubu “Sunset”, uz podršku  Penthouse band-a, a ulaz je slobodan za sve ljubitelje dobrog rokenrola.

Tom prilikom biće izvedene pesme sa novog albuma “Smakovanje”: Lisica, Miris nje, Gore dole, Ljudi nije fer, Profesor, Daire, Možda imam vremena, Crna dama, Satelit.

VIDEO:

 

Autor: Nikola Jovanović – Media Press Srbija