Share
Prvi ‘SuanPan’ Dečiji sajam u Oficirskom domu u Nišu

Prvi ‘SuanPan’ Dečiji sajam u Oficirskom domu u Nišu

Prvi Dečiji sajam u Nišu održaće se u Oficirskom domu, od 1. do 2. juna. Ulaz je besplatan.

Foto: Portal Media Press Srbija

Posetioci će dva dana, od 10 do 19 sati, moći da uživaju u neprekidnom edukativno-zabavnom programu koji ih očekuje na najvećoj porodičnoj manifestaciji.

U svakoj ulici na Dečijem sajmu, u okviru štandova održavaće se brojne vrste aktivacija za najmlađe, kreativne radionice, likovni kutak. Veliki broj kulturnih i obrazovnih institucija, kao i dečijih ustanova podržalo je najveću dečiju manifestaciju u regionu.

Kao i svake godine, pripremljen je bogat program koji će se neprestano odvijati na glavnoj bini. Horovi, animatori, plesne grupe, kulturno-umetnička društva pripremili su bogat programa za sve posetioce.

Na štandovima izlagača roditelji će moći da dobiju informacije o velikom broju brendova i novih proizvoda namenjenih kako deci, tako i čitavoj porodici. Izlagači su za posetioce pripremili i specijalne sajamske popuste. Dok roditelji uživaju u razgledanju i kupovini, mališani se najviše raduju druženju sa svojim vršnjacima. Veliko interesovanje kod dece bude i mnoge nagradne igre i kreativne radionice.


Da sve izgleda tako lepo i dobro organizovano pomogao nam je generalni sponzor manifestacije – SuanPan mentalna aritmetika. Pored SuanPan-a, neki od izlagača biće: Animacija dece – svet stvaranja – Dreamland, Juvitana, SBB, Wiener Stadtische, Henkel, Sebamed, Avon, Grawe osiguranje, Fresh maramice, Dom zdravlja Niš, Turistička organizacija Niš, Milk House, Udruženje Zoo Planet, Škola crtanja i vajanja Da Vinči... – navode organizatori.

Dečiji sajam predstavlja najveću dečju manifestaciju u regionu koja se već 11 godina održava dva puta godišnje  – u proleće i u jesen. U okviru ovog događaja predstavi se više od 100 izlagača, dok za tri dana manifestaciju poseti oko 35 hiljada ljudi.

 

Autor: Portal Media Press Srbija