Share
Niš: Potukli se domaćin i gost na slavi, epilog – zapaljen automobil

Niš: Potukli se domaćin i gost na slavi, epilog – zapaljen automobil

Proslava slave letnjeg Svetog Nikole u domu Nišlije S. B. (47) završila se svađom i tučom domaćina i gostiju, saznaje agencija Beta u niškoj policiji.

Foto: Portal Media Press Srbija

Nakon svađe i tuče je domaćin gostu sa kojim se tukao zapalio automobil.

U tuči su učestvovali gosti N. R. (47). i Lj. M. (31), a povodom je bio taj što je Lj. M. sa sobom na slavu doveo nezvanog gosta, problematičnog mladića što je izazvalo revolt domaćina kojeg je podržao i N. R.

“Posle kraće svađe i tuče LJ. M. je pobegao sa slave, ali je ispred kuće domaćina ostao parkiran njegov automobil “fiat”. Da bi mu se osvetio, S. B. je automobil polio benzinom i zapalio ga”, kazali su u policiji.

Prema rečima nadležnih u policiji, tuča i paljenje automobila prijavljeni sinoć u 20.20 časova nakon čega su policajci vrlo brzo identifikovali sve učesnike tog nesvakidašnjeg događaja.

U policiji su kazali da je Osnovno javno tužilaštvo obavešteno o događaju i protiv sve trojice muškaraca biće podnete krivične prijave za lake telesne povrede, dok će N. R. zbog paljevine automobila odgovarati i za uništenje i oštećenje tuđe stvari.

 

Izvor: Beta.rs