Share
Počinje prvi SuanPan Dečiji sajam u Nišu

Počinje prvi SuanPan Dečiji sajam u Nišu

Prvi SuanPan Dečiji sajam u Nišu održaće se u Oficirskom domu, od 1. do 2. juna. Ulaz je besplatan.

Foto: Portal Media Press Srbija

Posetioci će dva dana, od 10 – 19h, moći da uživaju u neprekidnom edukativno-zabavnom programu koji ih očekuje na najvećoj porodičnoj manifestaciji.

U svakoj ulici na Dečijem sajmu, u okviru štandova održavaće se brojne vrste aktivacija za najmlađe, kreativne radionice, likovni kutak. Veliki broj kulturnih i obrazovnih institucija, kao i dečijih ustanova podržalo je najveću dečiju manifestaciju u regionu.

Kao i svake godine, pripremljen je bogat program koji će se neprestano odvijati na glavnoj bini. Neki od učesnika na bini su: hor “Čarobna nota”, baletski studio Elene Pilipenko, plesni klub “Boom 018”, hor “Vilenjaci”, FD “Teodora”, KUD “Teslino kolo”, karate klub “Borac”, plesni klub “Swing”, KUD “Anđeli” sa horom, KUD “Abrašević”, škola muzike “GuitarArt”, karate klub “Elid”. Pored svega toga, Sebamed pripremio je “Puzijadu” i takmičenje “Brzi prsti”, a Simbex “Trku pelenaša”, koja će biti održana oba dana, a SuanPan pripremio je nagradnu igru za koju će izvlačenje biti u nedelju, 2. juna pre svečanog zatvaranja.

Na štandovima izlagača roditelji će moći da dobiju informacije o velikom broju brendova i novih proizvoda namenjenih kako deci, tako i čitavoj porodici. Izlagači su za posetioce pripremili i specijalne sajamske popuste. Dok roditelji uživaju u razgledanju i kupovini, mališani se najviše raduju druženju sa svojim vršnjacima. Veliko interesovanje kod dece bude i mnoge nagradne igre i kreativne radionice.

Da sve izgleda tako lepo i dobro organizovano pomogao nam je generalni sponzor manifestacije – SuanPan mentalna aritmetika. Pored SuanPan-a, neki od izlagača biće: Animacija dece – svet stvaranja – Dreamland, Juvitana, SBB, Wiener Stadtische, Henkel, Sebamed, Avon, Grawe osiguranje, Fresh maramice, Dom zdravlja Niš, Turistička organizacija Niš, Milk House, Udruženje Zoo Planet, Škola crtanja i vajanja Da Vinči…

Beogradski Dečiji sajam predstavlja najveću dečiju manifestaciju u regionu koja se već 11 godina održava dva puta godišnje  – u proleće i u jesen. U okviru ovog događaja predstavi se više od 100 izlagača, dok za tri dana manifestaciju poseti oko 35 hiljada ljudi.

 

Autor: Portal Media Press Srbija