Share
AlternativNI oduševio publiku u parku Čair

AlternativNI oduševio publiku u parku Čair

U punom parku Čair sinoć su na festivalu PozitivNI nastupili Ničim izazvan, Lollobrigida i Bojana Vunturišević. Razigrana publika je uživala u koncertima ovogodišnjih izvođača i sve do iza ponoći pevala uz njihove najpoznatije numere.

Dnevni program trećeg dana festivala bio je posvećen deci i dečijem stvaralaštvu. Preko 20 interaktivnih kreativnih radionica za decu ispunilo je najveći niški park. Najmlađe Nišlije imale su priliku da uživaju u nastupima dečijih horova i orkestara, kao i predstavama glumaca i animatora.

Popodnevni program pod nazivom AlternativNI bio je u znaku savremene umetnosti. Od 18 sati pred posetiocima su se našle različite izložbe i radionice iz sfere moderne umetnosti.

Muzički program su pored nastupa bendova Ničim Izazvan, Lollobrigida i Bojane Vunturišević upotpunili niški Proces, gostujući bend KI iz Kumanova, kao i bendovi Helium i Hazel izabrani na konkursu.

Poslednji dan festivala posvećen sportu i rekreaciji počeo je u parku Čair danas od 10 i trajao je do 20 sati, kada se završio peti PozitivNI festival.

 

Fotografije: Ivan Dinić, Đorđe Dimitrijević 

Autor: Portal Media Press Srbija