Share

Koncert koji smo dugo čekali: Željko Bebek 26. jula u Nišu!

Jedan od najpoznatijih muzičara u regionu Željko Bebek, održaće koncert pred niškom publikom u petak, 26. jula od 21 čas u dvorištu Univerziteta u Nišu, popularnoj “Banovini”.

Bebek će na koncertu predstaviti pesme iz solo karijere i ujedno napraviti presek svog dugogodišnjeg respektabilnog muzičkog opusa. Izvešće i neizostavne hitove grupe “Bijelo dugme” sa kojom je snimio osam studijskih albuma.

Podsećamo, Željko Bebek je nedavno nastupio na niškom Evergreen festivalu” u prepunoj koncertnoj dvorani Doma Vojske i ostavio snažan utisak na publiku, koja je poželela da ga što pre ponovo vidi u Nišu.

Foto: S. Petrović

U susret velikom letnjem koncertu za koji vlada veliko interesovanje publike i za koji se već traži karta više, legendarni pevač je za portal Media Press Srbija izjavio:

Drago mi je što ću nakon 25 godina, ovoga puta u pratnji svog rok benda, ponovo nastupiti u Nišu. Želim da otpevam što više pesama i da podsetim publiku na svoj bogat muzički opus i nadam se da će moj koncert biti pun emocija i energije koju niška publika uvek dobro prihvati.

Foto: Dalmacija danas

Ulaznice u pretprodaji koštaju 1000 dinara i mogu se kupiti u Beer bar-u Ministarsvo, koji se nalazi u ulici Vojvode Vuka 12 (iza Doma Vojske) i u prodavnici gramofonskih ploča Vintage Shop u Davidovoj 9 (druga ulica iza McDonald’s-a).

Video:

 

Autor: Portal Media Press Srbija