Share
Dobar seks je moguća misija

Dobar seks je moguća misija

Gledajte na seks kao avanturu, a ne obavezu. Jedino tako ćete ponovo otkriti ono što vas uzbuđuje, privlači i tera na još.

Nemojte zaboraviti na ljubljenje

Ako ste u dužoj vezi ili braku, verovatno se sa setom sećate “početničkih dana” kada niste mogli da kontrolišete svoje strasti i jednostavno ste morali da se ljubite kao ludi. Nema razloga da se odreknete ove senzualne poslastice.

Privucite ga blizu i iznenadite dugim, izazovnim poljupcem. Mazite se, lagano usnama prekrijte njegov vrat, a kada postane vruće, uključite jezik i zube.

Grickajte mu uši, ljubite vrat i ostavite koju šljivicu. Posle možete slatko da se nasmejete tinejdžerskim danima. Koncentrišite se na čula, uključite ruke i nežno ga zagrlite i milujte. Dahom mu dajte do znanja koliko ga želite.

Brza ljubav

Seks na brzaka u vezu donosi spontanost, dozu nepredvidljivosti i iznenađenja. Ako ste zapali u rutinu ili jednostavno od umora ne znate odakle da počnete jer ste razapeti između posla, porodice i kućnih poslova, onda je brza ljubav ono što vam treba!

Hormoni koji će vam naleteti u glavu i telo rešiće vas manjka energije, a osmeh vam neće silaziti s usana.

Gde? Gde?

Osim brzaka, koji su kao stvoreni za poboljšanje raspoloženja pre posla u ponedeljak ujutru, probajte seks na nekom novom mestu. To će vas predstaviti izazovu, ludosti i otkačenosti mlađih dana, a ponekad nedostatak predigre može da deluje izuzetno stimulativno.

Probajte seks na nekom mračnom javnom mestu. To jeste zakonski prekršaj, ali ako vas niko ne ulovi, onda se u stvari to nije ni dogodilo. Na putu prema vikendici skrenite s glavnog puta i “razgledajte” prirodu. Recite partneru da vam je potrebna njegova pomoć dok širite veš na terasi…

Igrajte se žmurke

Ne mislimo da doslovce povičete “pu za mene”, osim ako baš nemate potrebu nakon doživljavanja vrhunca. U svoj seksualni život možete da uključite i seksi igračke koje ne morate nužno da kupite u seks šopu.

Predložite partneru da vam veže oči svojom kravatom, svilenim šalom ili nekim sličnim predmetom od mekane tkanine. Čim uklonite vid iz igre, vaša druga čula će preuzeti glavnu ulogu i tako ćete više osetiti ono što vam predstoji.

Koncentrišite se na opuštanje i dopustite neka vaše telo preplavi lepota dodira. Za više užitka predložite partneru da istraži vaše telo nekim mekanim predmetom: perom ili četkicom kojom nanosite rumenilo (naravno, mora da bude čista).

 

Izvor: Prva.rs