Share
Kako seksualno zadovoljiti ženu

Kako seksualno zadovoljiti ženu

Ne treba vam mapa da biste našli njenu G-tačku, ovo će vam pomoći da je zadovoljite!

Ne morate više da “lovite” njenu G-tačku da biste joj priuštili zadovoljstvo za pamćenje. Ne postoji jedna konkretna tačka koja je “magično dugme” za njeno zadovoljstvo, već je reč o većoj erogenoj zoni, pokazala je italijanska studija.

Istraživači su je nazvali “klitouretrovaginalni kompleks”, a odnosi se na prednji deo vaginalnog zida (strana prema stomaku), mokraćni kanal, parauretralne žlezde i “koren” klitorisa.

Ne samo što će stimulacije ovog dela tela da joj priušti zadovoljstvo, već može da pomogne i da doživi vaginalni orgazam.

“Otkrili smo ultrazvukom da se masturbacijom koja stimuliše samo spoljni deo klitorisa, pojačava cirkulacija krvi samo u klitorisu”, kaže jedan od istraživača Emanuele Janini. “Međutim, unutrašnja stimulacija do koje dolazi tokom penetracije, podstiče cirkulaciju krvi u celom klitouretrovaginalnom kompleksu”.

Umesto da svu svoju pažnju usmerite na jednu tačku na njenom telu, koncentripite se na prednji deo vaginalnog zida. Najbolja seks poza za stimulaciju klitouretrovaginalnog kompleksa je žena odozgo, savetuje dr Janini.

 

Izvor: Mondo.rs