Share
Željko Bebek vas poziva na koncert 26. jula u Nišu (VIDEO)

Željko Bebek vas poziva na koncert 26. jula u Nišu (VIDEO)

Željko Bebek, jedan od najpopularnijih i najdugovečnijih pevača na ovim prostorima, sa više od 40 godina uspešne karijere održaće koncert u petak, 26. jula od 21 čas u dvorištu Univerziteta u Nišu, popularnoj “Banovini”.

Koncert će ponuditi presek bogate muzičke solo karijere Željka Bebeka, kao i hitove grupe „Bijelo dugme“ sa kojom je ovaj umetnik snimio osam studijskih albuma.

Prvi pevač ove kultne grupe najavljuje dobru rok svirku i izvedbu najboljih pesma koje su ljudima najviše značile kroz sve ove godine:

„Želim da otpevam što više pesama i da podsetim publiku na svoj bogat muzički opus i nadam se da će moj koncert biti pun emocija i energije koju niška publika uvek dobro prihvati“, naveo je Bebek.

Kako portal Media Press Srbija saznaje iz izvora bliskih organizaciji, ostalo je još malo karata, a mogu se kupiti u Beer bar-u “Ministarstvo” (ulica Vojvode Vuka 12 – iza Doma Vojske) i u muzičkoj radnji “Vintage Shop” (Davidova 9 – druga ulica desno iza MCDonalds’a, na uglu kod Irish pub-a).

Bebek je video-porukom pozvao fanove da prisustvuju njegovom prvom samostalnom koncertu u Nišu nakon 25 godina.

Video:

Reklama:

 

Autor fotografije na plakatu: Mislav Žabarović

Foto: Marko Lukunić, Pixell

Autor: Portal Media Press Srbija