Share
Niš spreman da ugosti maestralnog Željka Bebeka

Niš spreman da ugosti maestralnog Željka Bebeka

Nakon 25 godina, niška publika je spremna da ugosti jednog od najpopularnijih i najdugovečnijih pevača na ovim prostorima, Željka Bebeka, koji će održati samostalni koncert u dvorištu Univerziteta (Banovini) u petak, 26. jula od 21 sat.

Interesovanje publike za koncert ne jenjava, a kako bi svi koji su odlučili da uživaju u preseku bogate muzičke karijere Željka Bebeka kao i hitova grupe „Bjelo dugme“ osigurali svoje mesto, preporuka organizatora je da reaguju što pre sa kupovinom karata. Na prodajnim mestima ostao je jako mali broj karata, dok će samo deo karata biti ostavljen za prodaju i na sam dan koncerta s obzirom na to da je najavljena publika i iz okolnih gradova.

Prvi pevač legendarne grupe „Bjelo dugme“ ne krije oduševljenje za nastup u Nišu koji će, kako je najavio, biti pun emocija:

„Želim da otpevam što više pesama i da podsetim publiku na svoj bogat muzički opus i nadam se da će moj koncert biti pun emocija i energije koju niška publika uvek dobro prihvati“, naveo je Bebek.

Karte se mogu kupiti u muzičkoj radnji “Vintage Shop” (Davidova 9 – druga ulica desno iza MCDonalds’a, na uglu kod Irish pub-a) od 10 do 21 čas i u Beer bar-u “Ministarstvo” (ulica Vojvode Vuka 12 – iza Doma Vojske) od 17 do 01 čas.

Deo karata, za najavljene fanove iz drugih gradova, biće ostavljen i na ulazu, a blagajna će u Banovini u Šumatovačkoj ulici raditi na sam dan koncerta, u petak 26. jula od 18 sati.

Bebek je nedavno uputio video-poziv publici u kome navodi da nestrpljivo čeka petak i dugoočekivani koncert u Nišu.

Video:

 

Fotografije: Joško Šupić, Mislav Žabarović

Autor: Portal Media Press Srbija