Share
Istraživanja pokazala koji tip muškaraca najbolje zadovolji ženu u krevetu

Istraživanja pokazala koji tip muškaraca najbolje zadovolji ženu u krevetu

Da li ste saglasne sa rezultatima?

U istraživanju Univerziteta Queensland učestvovalo je 100 žena, a morale su odgovarati na brojna pitanja o njihovom dotadašnjem seksualnom životu. Cilj istraživanja bio je otkriti koji to muškarci u očima žena imaju najbolje kvalitete za ljubavnika. Naučnici su takođe želeli saznati s kojim tipom ljubavnika su ispitanice najlakše doživljavale orgazme – a sa kojim ne.

Rezultati istraživanja iz dobijenih odgovora može se videti da duhoviti, kreativni, dragi i verni muškarci imaju najbolje kvalitete kao ljubavnici. Takvim je frajerima zanimljivo i važno da znaju najbolji način kako dovesti ženu do vrhunca. Osim toga, otvoreniji su za razgovor –  i o seksu i preferencijama – te se više trude oko predigre.  Znaš li što je još ženama bilo jako bitno? Da muškarac fino miriše…

A za brak? 

Zanimljivo, ove osobine izgleda pripadaju i idealnom mužu – najnovije istraživanje sprovedeno među belgijskim naučnicima pokazalo je koje osobine mora imati muškarac da bi bio privlačan ženi i da bi ga smatrale dobrim kandidatom za brak. U istraživanju je učestvovalo 87 heteroseksualnih studentkinja prema kojima su najprivlačniji muškarci oni kojima je porodica važnija od posla i karijere.

Prema njihovom mišljenju, porodični tip muškarca bolji je za brak jer će biti podrška porodici, bolji suprug i bolji otac deci i više će se uključivati u svakodnevni porodičan život. Osim toga, njihov idealan muškarac mora biti druželjubiv, a poželjno je da pomaže starijim osobama, otvara vrata ženi, ponese joj neku tešku stvar i tako joj do znanja da brine o njoj i da je pažljiv.  Da izgled nije ključni faktor kod odabira partnera, pokazala je i nedavno objavljena studija u časopisu Psychological Science. Naime, prema toj studiji muškarci prosečnog fizičkog izgleda i zavidne razine samopouzdanja poželjniji su kod ženskog pola nego oni s višom razinom fizičke privlačnosti.  Rezultati istraživanja pokazali su i da muškarci koji nisu previše opterećeni svojim fizičkim izgledom odgajaju samouvereniju decu.

 

Izvor: Cosmopolitan.rs