Share

Na radost publike: Željko Bebek se 6. septembra vraća u Niš

Ljubitelji Željka Bebeka moći će ponovo uživo da ga slušaju 6. septembra od 21 sat na platou kafea “Pozornica” koji se nalazi na Letnjoj pozornici u Nišu.

Foto: Showbizzmagazin.com

Nekadašnji član grupe Bijelo Dugme Željko Bebek, održaće samostalni koncert 6. septembra od 21 sat na platou kafea “Pozornica” u Nišu.

Publika će na koncertu čuti hitove iz Bebekove solo karijere, ali i neizostavne hitove grupe Bijelo dugme s kojom je Bebek snimio čak osam albuma.

Bebek je izjavio da mu je jako drago što će posle 25. godina ponovo nastupiti u Nišu i to ovaj put u pratnji svog rok benda.

“Želim da otpevam što više pesama i da podsetim publiku na svoj bogat muzički opus i nadam se da će moj koncert biti pun emocija i energije koju niška publika uvek dobro prihvati”, rekao je Bebek.

Foto: Showbizzmagazin.com

Karte za septembarski koncert su u pretprodaji i mogu se kupiti po ceni od 1.000 dinara u muzičkoj radnji “Vintage Shop” (Davidova 9 – druga ulica desno iza MCDonalds’a, na uglu kod Irish pub-a) od 10 do 21 sat, u Beer bar-u “Ministarstvo” (ulica Vojvode Vuka 12 – iza Doma Vojske) od 17 do 21 sat, kao i u kafeu “Pozornica” na Letnjoj pozornici u Nišu od 10 do ponoći.

Foto: Mislav Žabarović

Ranije kupljene karte za koncert, koji je 26. jula nakon svega pola sata nastupa u “Banovini” prekinut zbog neveremena, važe za petak, 6. septembar. – navode organizatori.

 

Autor: Portal Media Press Srbija