Share
U toku su prijave za seminar “Digital Storyteller – Kako vlogovati svetom?”

U toku su prijave za seminar “Digital Storyteller – Kako vlogovati svetom?”

Jedan od najčešćih alata današnjice za dobro plasiranje na tržištu ali i samu promociju jesu blogovanje i vlogovanje. Sve više mladih ali i ljudi starije starosne dobi koriste se ovim novim tehnikama kako bi približili pratiocima svojih Youtube kanala sve informacije ili detalje na određenu temu ali isto tako mogu služiti i za deljenje stavova, mišljenja i iskustva.

Šta su osnove ovog “zanata” i kojim tehnikama se početnici trebaju služiti kako bi od samog starta bili uspešni, svi zainteresovani mogu čuti u okviru seminara “Digital Storyteller – Kako vlogovati svetom?” koje organizuje udruženje Štek House.

U okviru seminara učesnicima će prike da čuju predavače iz Srbije i inostranstva iz oblasti javnog nastupa, vloga i produkcije.

Pravo učešća na seminaru imaju svi mladi od 15 do 30 godina koje zanima vlogovanje i deljenje znanja, mišljenja ili iskustva putem video-snimaka na internetu.

Svi zainteresovani mogu da se prijave putem linka.

Konkurs je otvoren do 15.09.2019.godine, a broj mesta je ograničen. Prijava i učešće na seminaru je BESPLATNO.

Seminar “Digital Storyteller – Kako vlogovati svetom?” se realizuje u okviru projekta “Digitalne priče” koje sprovodi udruženje Štek House pod pokroviteljstvom Gradske Opštine Palilula.

 

Autor: Portal Media Press Srbija