Share
Žene otkrile zbog čega vole glasan seks

Žene otkrile zbog čega vole glasan seks

Što je glasnije, to je bolje…

Žene vole da budu glasne tokom seksa i to je dosta poznata stvar. Neke su tiše, neke glasnije, ali činjenica je da sve žene vole da ispuštaju neku vrstu erotičnih zvukova dok vode ljubav. Mi smo se upitali zašto i da li ti zvukovi nešto predstavljaju.

Pronašli smo anketu koja je urađena u Sjedinjenim Američkim Državama i koja upravo odgvara na ovo naše pitanje.

U ovoj anketi je učestvovalo oko 1000 žena koje su bile različitih godina i zanimanja. 85% žena je reklo da obožavaju kada su glasne tokom seksa i da ih to čini srećnim, zadovoljnim i ispunjenim.

One su zvukove najčešće opisivale kao stenjanje i uzvikivanje, a priznale su da ih to uzbuđuje jer na taj način najiskrenjije iskazuju svoja osećanja i uzbuđenje.

„Stenjanje dolazi prirodno i mi ne razmišljamo mnogo o tome. Jednostavnno, kada smo u odnosu koji nam prija, naše telo samo tako reaguje i tera nas da ispuštamo erotične zvukove. To bih najrađe uporedila sa nekom vrstom transa koji ne mogu da kontrolišem i koji čini da radimo stvari o kojima ne razmšljamo“, rekla je jedna od ispitanih žena i potvrdila da je glasan seks dokaz da žene uživaju i da im prija odnos sa muškarcem.

Dakle, ako primetite da vaša devojka postaje sve glasnija i da ne može da kontorliše svoje uzdisaje i stenjanje, onda to znači da ste joj pružili savršeno veče.

 

Autor: V.P.

Izvor: Muskimagazin.rs