Share
Kako da joj pružite višestruke orgazme

Kako da joj pružite višestruke orgazme

San svakog muškaraca je da žene u krevetu dovede do pozitivnog ludila…

Orgazam je najlepše telesno iskustvo koje se može doživeti i velika većina će se složiti sa ovom činjenicom. Ipak, orgazam se drastično razlikuje kod žena i muškaraca. Muškarci mnogo brže i lakše dolaze do orgazma, dok je kod žena do daleko teže. Muškarcima je orgazam kratak i blažeg je oblika, dok žene proživljavaju dugotrajne i žestoko jake orgazme. Takođe, žene mogu imati višestruke orgazme što znači da one mogu uživati više i bolje od muškarca. Međutim, višestruki orgazmi su vrlo retki jer ih je jako teško stimulisati, ali ne brinite, mi čemo vam dati nekoliko saveta koji će vam pomoći da ostvarite tu misiju.

2. Fokusirajte se na telove tela na koje inače ne obraćate pažnju

Ako želite da je dovedete do višestrukih orgazama, onda je morate dobro uzbuditi, a to nećete uraditi ako radite nešto na šta je ona navikla. Osim grudi i zadnjice, fokusirajte se na njene ključne kosti, vrat, šake stopala, kolena, butine i druge delove tela, jer ćete je tako dodatno uzbuditi i napraviti veću neizvesnost.

3. Menjanjte seks poze

Da biste obavili ovaj težak zadatak, seks nikako ne sme biti dosadan, pa je zato vrlo važno da začinite situaciju tako što ćete menjati poze i igru učiniti vrelom i dinamičnom.

4. Budite agresivniji

Žene vole seksualnu agresivnost i dominaciju, a ako joj to budete pokazali u krevetu, vrlo je moguće da će ona doći do željenog i neverovatno jakog klimaksa.

5. Pričajte joj ono šta želi da čuje

Ako znate šta vašu partnerku uzbuđuje i šta joj prija, onda joj to pričajte kako biste joj dodatno raspalili maštu i kako biste još više aktivirali njeno telo i njena čula.

 

Autor: V.P.

Izvor: Muskimagazin.rs