Share
IT Elite Academy u Nišu: Bolje edukacije za bolji svet

IT Elite Academy u Nišu: Bolje edukacije za bolji svet

Početkom septembra počele su  IT edukacijenamenjene poslovnim ljudima, ali i učenicima i studentima. Pogodnost je i to što je omogućeno plaćanje na rate.

SADRŽAJ EDUKACIJA:

SCRATCH OSNOVNI – program namenjen je učenicima osnovne škole (od I do V razreda).

SCRATCH NAPREDNI – program namenjen je učenicima osnovne škole (V razred i stariji), polaznicima koji su pohadali osnovni Scratch kurs ili koji su već radili u školi u navedenom programskom jeziku.

PYTHON OSNOVNI – jedan od najpopularnijih programskih jezika, lagan za učenje, čitljiv a u isto vreme moćan alat za rešavanje problema, kreiranje igrica, izradu veb aplikacija i primenu u statistici. Python mogu da koriste postojeći programeri, ali se preporučuje osobama koje počinju da se bave ovom oblašću.

YOUTUBER, INFLUENSER & BLOGER – program je namenjen svima koji bi želeli da su nešto više zastupljeni na internetu od prosečnog korisnika, onima koji bi voleli da internet bude njihov primarni hobi ali možda u budućnosti i posao.

PHP osnovni – veoma rasprostranjen i popularan script programski jezik te ako planirate karijeru u web dizajnu, programiranju ili development-u ovu veštinu prosto morate imati.

Osnovni kurs rada na računaru – za starije osobe mlade duhom, ali i za one mlađe koji bi da su u trendu !!! Sve šta je potrebno da svako zna za rad na računaru, internetu, društvenim mrežama, pametnim telefonima.

Digitalni marketing – Digitalna marketinška strategija, marketing društvenih medija, SEO, YouTube, e-mail, Facebook marketing, analitika i još dosta toga!

Unity 3d – ulaz u svet video igara – Voliš video igre? Voliš da se igraš, ali bi i da stvaraš svoje likove, pričaš svoje priče i osmišljavaš svoje video igre? Ovaj kurs je namenjen početnicima koji imaju već iskustva sa igranjem video igara ali žele i korak napred, da počnu da sami kreiraju svoje video igre.

Unity3D – pravljenje video igara i virtualne realnosti – Nauči kako da svoje ideje pretvoriš u igru.

Web Development – CSS, HTML, JavaScript – program obuhvata konkretne stavke u postupku izrade sajtova kao i praktične primere iz prakse. Ukoliko imate ozbiljnu nameru da naučite nešto novo i započnete svoju karijeru u web razvoju, ovo je pravo mesto za vas.

WordPress – Ako ste početnik a želite brz i jednostavan način da atraktivan sajt, a da pritom ne morate da znate da programirate, onda je ovo prava obuka za vas.

C# – osnovni – C# je objektno orijentisan programski jezik koji je razvio Microsoft 2000. godine. Reč je o jeziku opšte namene koji služi za građenje aplikacija u okviru .NET okruženja.

C# – napredni – Jezik C# nema ograničenja u pogledu toga kakve sve aplikacije možemo napraviti. C# koristi okruženje i samim tim nema ograničenja u vezi sa mogućim aplikacijama.

Nešto sasvim novo u IT Elite Academy su i edukacije iz oblasti Data Science kao i Python – napredni kurs.

U pripremi su edukacije i iz sledećih oblasti: Vektorska grafika i korporativni dizajn, Video obrada i specijalni efekti, PHP napredni, Baze podataka… Za više detalja poseti te naš sajt www.itea.rs , pišite na info@itea.rs, pozovite 060-767-8686 i 060-767-8685 ili nas posetite – TC Kalča AII-13/2Niš.