Share
Izložba koncertnih rock fotografija Nemanje Đorđevića u ‘Dnevnoj sobi’

Izložba koncertnih rock fotografija Nemanje Đorđevića u ‘Dnevnoj sobi’

Otvaranje izložbe „Najbolje“ fotografa Nemanje Đorđevića zakazano je za subotu 21. septembra od 19 sati u kafeu „Dnevna soba“. Izložba se realizuje u okviru projekta „Kreativni Niš“ koji realizuje udruženje Štek house uz finansijsku podršku Fonda za Jug Srbije.

Postavka „Najbolje“ autora Nemanje Đorđevića pred niškom publikom

Postavka „Najbolje“ predstavlja izbor koncertnih rock fotografija autora Nemanje Đorđevića nastalih na koncertima i festivalima u Srbiji i regionu u poslednjih nekoliko godina.

Nemanja Đorđević rođen je 1985. u Vranju, a fotografijom se bavi od 2000. godine. Član je foto kluba FON u Nišu i Nezavisnog udruženja novinara Srbije. Urednik je niškog muzičkog sajta Balkanrock. Sarađuje sa mnogim dnevnim listovima u Srbiji i regionu. Veliki je zaljubljenik u rock fotografiju i već preko petnaest godina neprestano traga za novim i uzbudljivim kadrovima na nastupima bendova.

Učestvovao je na mnogim grupnim izložbama fotografija i pored toga broji preko 30 samostalnih postavki. Oficijelni je fotograf raznih kulturnih manifestacija, festivala i koncerata. Dobitnik je više stručnih priznanja. Pored fotografije radi i snimanje video spotova kao i video produkciju.

 

Autor: Portal Media Press Srbija