Share
Veliki nedeljni horoskop od 23. do 30. septembra 2019.

Veliki nedeljni horoskop od 23. do 30. septembra 2019.

Veliki nedeljni horoskop od 23. do 30. septembra 2019. godine

Ovan

Pred vama je povoljna nedelja u kojoj ćete imati pozitivne okolnosti na svim poljima. Posao vam ide od ruke. Na polju ljubavi su moguća nova zanimljiva poznanstva i avanture. Zdravstveno se osećate jako dobro i puni ste energije. Pred vama je faza u kojoj ćete imati dosta snage i prijaće vam da se bavite sportom.

Bik

Možete da očekujete da ćete na polju posla da ostvarite važne pomake. Poboljšanje finansija ide kroz privatni posao. Na polju ljubavi ste zadovoljni i sigurni pored svog partnera. Kada je u pitanju polje zdravlja, očekuje vas period u kojem ćete imati tegobe vezane za probavni sistem kao i za donji stomak.

Blizanci

Uspećete da realizujete promene koje želite da postignete na polju posla. Pred vama je jako povoljan period. Na polju ljubavi ćete imati zanimljiva dešavanja i flert. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete imati manje hronične smetnje sa sinusima, plućima i disajnim putevima generalno.

Rak

Očekuje vas period u kojem ćete imati pozitivne preokrete na polju finansija i posla. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati neke manje nesuglasice sa voljenom osobom. Na polju zdravlja su mogući problemi sa štitnom, hormonima, promenama raspoloženja ali i sa apetitom i probavnim traktom.

Lav

Izbegavajte donošenje novih poslovnih odluka dok vam se mišljenje o nekim stvarima ne bude razbistrilo. Očekuje vas period u kojem ćete imati nova ljubavna dešavanja sa starim partnerom. Kada je u pitanju zdravlje, problemi vas očekuju sa srcem, kardiolog bi mogao adekvatno da vas posavetuje. Idite na redovne kontrole.

Devica

Pred vama je period u kojem vam neće biti nimalo lako da definišete poslovne odluke i ciljeve. Na polju ljubavi vas očekuje tajna veza u kojoj ćete biti malo nezadovoljni. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period problema sa cirkulacijom, srcem ali i sa štitnom žlezdom i stopalima takođe.

Vaga

Pred vama je faza u kojoj ćete imati stabilnu situaciju na poslu. Možete da očekujete dobre okolnosti i to da će faktor sreće imati veliki uticaj na vas. U ljubavi ste zadovoljni. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi sa mišićima, tetivama, sklonost ka manjim povredama pa povedite računa o tome.

Škorpija

Očekuje vas period u kojem ćete imati poslovne promene, pa je važno da budete koncentrisani na lični napredak. Na polju ljubavi vas očekuje faza stabilnosti u kojoj neće biti promena. Kada je u pitanju zdravlje, vi se dobro osećate, nemate probleme i puni ste energije i snage. Ova faza vam je jako povoljna.

Strelac

Izbegavajte preterano opterećivanje poslom jer je ovo period u kojem treba da budete maksimalno opušteni. Na polju ljubavi vas očekuje početak slobodne veze ili avanture. Na polju zdravlja vas očekuje povoljan period u kojem ćete imati poboljšanje, oporavak i regeneraciju. Rešavate probleme iz prošlosti.

Jarac

Možete da očekujete veliki obim posla, ali kada budete sve uspeli da završite bićete veoma zadovoljni rezultatima. Na ljubavnom planu očekuje vas stabilna atmosfera. Kada je u pitanju polje zdravlja, možete patiti od hroničnih problema kao i od poteškoća vezanih za varenje i organe za reprodukciju.

Vodolija

Izbegavajte rizike na poslovnom polju. Neko novo partnestvo vam se ubrzo smeši. Očekuje vas period u kojem ćete biti veoma okrenuti ljubavnim igricama i zadovoljstvima. Na polju zdravlja su mogući problemi sa bubrezima kao i problemi sa urogenitalnim traktom. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega.

Ribe

Pred vama je period u kojem ćete biti generalno zadovoljni stanjem na vašem polju finansija. Možete da očekujete i da će vam voljena osoba pružiti emotivnu stabilnost. Na polju zdravlja vas očekuju manje smetnje vezane za krvotok, ali i za jetru, žuč. Idite na redovne lekarske kontrole i pazite na sebe.

 

Izvor: Krstarica.com