Share
Repertoar bioskopa Cineplexx Niš od 26. septembra do 2. oktobra

Repertoar bioskopa Cineplexx Niš od 26. septembra do 2. oktobra

Portal Media Press Srbija vam predstavlja repertoar bioskopa Cineplexx Niš za period od 26. septembra do 2. oktobra.

Na repertoaru se ove nedelje nalaze četiri nova naslova i jedna pretpremijera:

 

  1. ,,Rambo: Do poslednje kapi krvi” – Uprkos ozbiljnim godinama legendarni Silvester Stalone je jedan od najpopularnijih svetskih filmskih akcionih junaka koji je najpoznatije uloge ostvario upravo u seriji filmova o Rokiju i Rambu. Vijetnamski veteran Džon Rambo preživeo je mnoge potresne događaje u svom životu te se povukao u jednostavan život u izolaciju. U novom nastavku kultnog serijala Rambo se sukobljava sa pripadnicima meksičkog kartela koji se drznuo da mu otme ćerku.

Trejler filma:

 

  1. ,,Dora I izgubljeni zlatni grad” – Provodeći većinu života u istraživanju džungle sa svojim roditeljima, ništa nije moglo da pripremi Doru za njenu najopasniju avanturu ikada – srednju školu. Naviknuta na izazove, Dora ubrzo predvodi Butsa, svog najboljeg druga, majmuna, Dijega, misterioznog stanovnika džungle (Euhenija Derbeza) i grupu tinejdžera, u živopisnu pustolovinu spašavanja njenih roditelja (Eva Longorija, Majkl Penja) tokom koje mora da reši neverovatnu misteriju o izgubljenom zlatnom gradu.

Trejler filma: 

 

  1. ,,Ukleto” – Za vreme Noći veštica, grupa tinejdžera zadesiće se u ukletoj kući za zabavu, koja obećava da će probuditi sve njihove najmračnije strahove. Ta noć će postati smrtonosna, kad shvate da su neke od njihovih noćnih mora realnost.

Trejler filma:

 

  1. ,,Fantastika” SINH – U čarobnoj šumi u zemlji zvanoj FANTASTIKA, dva medveda, Boža i Luka krenuli su u spasonosni pohod da sačuvaju šumu od zloglasne bande lopova koji su namerili da pronađu i ukradu zlatne rogove. Na tom putu susrešće se sa mnogim čudnim i predivnim stvorenjima…. Ali vreme ističe! Ko će prvi do zlatnih rogova? Da li će uspeti da spasu svoj animirani svet?!

Trejler filma:

 

PRETPREMIJERNO

 

  1. ,,Džoker” – ,,Džoker” je filmska priča u kojoj ćemo saznati kako je ovaj lik postao najveći strah i trepet Gotam Sitija. Hoakin Finiks tumači Artura Fleka, neuspešnog standup komičara koji danju radi kao klovn. On se oseća odbačenim od strane društva, a svoju neprilagođenost okruženju otkriva svaki put kada se manijakalno smeje u najmanje prikladnim trenucima. Njegovom duševnom stanju ne pomažu ni ozbiljni psihički problemi od kojih pati. Artur se stara o svojoj majci, ali se vidi da mu vidno nedostaje očinska figura pa je prinuđen da je traži među ljudima kao što su televizijski voditelj Marej Frenklin koga glumi Robert De Niro i milijarder Tomas Vejn koga glumi Bret Kalen. U svom psihičkom rasulu, njemu se čini da je nasilje jedino rešenje…

Trejler filma:

 

Autor: Portal Media Press Srbija