Share
‘Grdana: Gospodarica zla’ 17. oktobra u bioskopu Cineplexx Niš uz poklone za najmaštovitije

‘Grdana: Gospodarica zla’ 17. oktobra u bioskopu Cineplexx Niš uz poklone za najmaštovitije

Iz Diznijeve kuhinje stiže nam nastavak filma iz 2014. godine, pod nazivom ,,Grdana: Gospodarica zla”. Obožavana veštica, od strane mnogih, zaslužuje spektakularan doček koji se organizuje u bioskopu Cineplexx Niš, u četvrtak, 17. oktobra od 18 časova. Ne propustite dan kada će se Grdana vratiti na velika platna, u svom stilu – pompezno i raskošno. Budite maštoviti a mi ćemo vas obradovati fantastičnim poklonima.

Spektakularan događaj 17. oktobra uz fenomenalne poklone za najmaštovitije

Postavka inspirisana gospodaričinim načinom života, kao i brojna iznenađenja koja smo pripremili, očekuju vas u bioskopu Cineplexx Niš. Drage dame i damice, sve smo se bar jednom prepoznale u Ružici, ali i Grdani. Zato vas pozivamo na događaj koji će vas oduševiti uz poklone koje su pripremili naši partneri kozmetičke kuće AFRODITA i ATIKA.

Budite deo najraskošnije zabave u bioskopu Cineplexx i doživite pravu bajku. Najmaštovitije mame i mališane nagradićemo besplatnim ulaznicama za najveću čaroliju na ledu ,,Disney on ice”, zato dobro razmislite – jeste li Grdana, Ružica ili možda neki vilenjak iz fima? Da li vam bolje stoje rogovi ili ipak lokne? Maskirajte se, a mi ćemo se pobrinuti da uživate u Diznijevom spektaklu uživo.

Koktel dobrodošlice je neizostavan deo velike proslave u čast dolaska omiljene gospodarice, zato se vidimo 17. oktobra u bioskopu Cineplexx Niš.

Mališani će moći da pogledaju sinhronizovanu verziju filma od 18 časova, a oni malo stariji titlovanu od 20:00 časova. Karte su u prodaji! 

Trejler filma ,,Grdana: Gospodarica zla”:

 

Autor: Portal Media Press Srbija