Share
Bend Zaperlipopette! iz Bazela 17. oktobra nastupa u Feedbacku

Bend Zaperlipopette! iz Bazela 17. oktobra nastupa u Feedbacku

Klub Feedback vam svake godine priprema nova iznenađenja. Nova sezona se zahutava u najveće, a ovog četvrtka ćemo imati prvi događaj na kojem će nastupati avangardni gosti iz inostranstva.

Prošle sezone ste četvrtkom mogli da vidite Elizabete, devojku koja svira na voću, Material girls, kabare sastav iz USA, a ovoga puta predstavljamo vam Zaperlipopette! iz Švajcarske koji obećavaju pravu avanturu koja se mora iskusiti iz prve ruke! Zaperlipopette! – besni Tropical-Comic-Core-Spektakl iz Bazela (CH) će vas razdrmati u četvrtak, 17. oktobra.

Oni sebe opisuju ovako:

Ova jedinstvena kreacija uključuje vibrirajuće otkriće tropskog kosmosa sa novom blistavom paradom frikova i intergalaktičkim melodijama direktno iz podzemlja. Već godinama ovi lokalni junaci analiziraju s velikom preciznošću mehanizme oko glavnih igrača u muzičkoj industriji, kako bi ih strastveno zaveli i snažno pogodili tamo gde boli. Njihov zvuk je napad, izjava ljubavi prema velikom Tohuwabohuu i oda idiotizmu. Četiri glave formiraju telo buke, konfeta, vazdušnih zmija i drugih gluposti. Niko ih neće moći zaustaviti na putu. Z! je naizgled bizarni osmeh na putu ka „Saufspaceu“, dok se ruke bezobzirno bacaju u vazduh i ništa ne ostaje uzbudljivo, osim dramatične uzvišenosti bliske ludilu. Pogledajte širine neba i budite oprezni da ne propustite veliki, LED treptajući komad pizze – Znak za obezbeđivanje početka spektakla.

Vrata kluba će biti otvorena od 22 časa, a cena ulaznice je 250 RSD.

Video:

 

Autor: Portal Media Press Srbija