Share
Mihajlović: Radnički je najbolji potez u mojoj karijeri

Mihajlović: Radnički je najbolji potez u mojoj karijeri

Stefan Mihajlović obeležio je dosadašnji deo sezone na stadionu Čair. Radnički ponovo ima najboljeg strelca Superlige, a Mihajlović se na čelu nakon 12 odigranih kola izdvojio sa devet postignutih golova. Korpulentni napadač, koji je nekada važio za najvećeg talenta u Srbiji, u Nišu je potpuno oporavio svoju karijeru i iskazao sav potencijal. Mihajlović je danas ponovo u žiži javnosti, a za Portal Media Press Srbija govorio je o karijeri, Radničkom, ali i o temama zbog kojih je meta tabloidnih medija.

Foto: FK Radnički Niš

Mihajlović je istakao da to što je trenutno najbolji strelac Superlige pokazuje da je sazreo i kao čovek i kao sportista.

U životu sam imao brojne pehove, koje sam prebrodio i postao sam bolji i jači. Posebno sam zahvalan prvom čoveku Radničkog Ivici Tončevu i direktoru kluba Dejanu Propadalu na prilici koju su mi pružili da u potpunosti pokažem ko sam i šta sam – rekao je Mihajlović.

Napadač Nišlija je potom govorio o odluci da letos potpiše ugovor sa vicešampionom Srbije.

Radnički sam odabrao je je jedan od tri najbolja kluba u Srbiji. Reč je o odličnoj i stabilnoj ekipi, u kojoj vlada dobra atmosfera i koja uvek igra na pobedu i gol više – istakao je Stefan Mihajlović.

Foto: FK Radnički Niš

Na pitanje da li je pre dolaska u Radnički verovao da će postati najbolji strelac lige Mihajlović kaže da je uprkos svemu što mu se dogodilo u životu verovao u sebe.

Sazreo sam. A na mom primeru i mlađi mogu da vide da i pored svih problemima moraju da veruju u sebe i da nikada ne odustaju – poručio je Mihajlović.

Centarfor Nišlija govorio je i o tome da li ga dotiču tabloidni medijski natpisi o njemu i Istakao je da je ružno što pišu da je ubica, ali da se trudi da to ne utiče na njega i njegovu igru.

Imam prošlost kakvu imam. Ali ja sam pre svega sportista. Kao takav navikao sam na svakakve pritiske. U tom smislu ne mogu takvi medijski natpisi da me poremete, već samo da me “nateraju” da budem još bolji i da pokažem da su Tončev i Propadalo imali razloga da mi veruju i da ću u potpunosti opravdati njihovo poverenje – završio je Mihajlović.

 

Autor: Portal Media Press Srbija