Share
U prodaji ulaznice za koncert grupe ‘FISH IN OIL’ u Nišu

U prodaji ulaznice za koncert grupe ‘FISH IN OIL’ u Nišu

Nakon sjajnog i definitivno nezaboravnog nastupa u februaru 2017 u klubu Feedback u Nišu, jedan od ovdašjnih najkvalitetnijih croossover sastava, beogradski FISH IN OIL će održati samostalni koncert u Nišu, u petak, 15. novembra 2019, sa početkom od 22h i ovom prilikom će uživo promovisati novi studijski album pod nazivom „Sve će biti u najboljem redu“, u izdanju renomirane izdavačke kuće Metropolis Records.

Foto: Fish in Oil (promo)

Da bi ovo obećavajuće veče za muzičke sladokusce proteklo „u najboljem redu“ pobrinuće se i DJ LOPTICA, koji će biti zadužen za kvalitetno zagrevanje publike, kao i za After Party nakon koncerta (Intro/Outro DJ Set).

Foto: Andrija Railey Rakić

Od svog nastanka 1993. godine u Prištini, grupa FISH IN OIL je prošla kroz brojne faze, a njeni članovi su bili i ostali mnogi kvalitetni muzičari koji su poslednjih 25. godina aktivni na domaćoj sceni. Ovaj specifičan sastav izvodi instrumentalnu crossover – fusion muziku na vrlo visokom nivou pod evidentnim uticajem bluza, rokenrola, surfa, tango džeza, etno muzike, fri džeza, filmske i pozorišne primenjene muzicke, pa čak i pank roka u nekim segmentima, što posebno dolazi do izražaja na live nastupima, ne gubeći “oštricu” žive prezentacije i vešto izbegavajući svrstavanje u bilo koji od pomenutih pravaca.

Foto: Ana Paunković

U proteklih nekoliko godina FISH IN OIL su nastupili na gotovo svim eminentinim jazz i world music festivalima u Srbiji i regionu, kao i širom Evrope. Članovi grupe su: Branislav Radojković –  kontrabas/električni bas, Tom Fedja Franklin – bubanj, Veljko Nikolić–Papa Nik – perkusije, Dušan Petrović – saksofoni/oboa/flauta i Bratislav Braca Radovanović – gitara.

Ulaznice u pretprodaji po ceni od 500 rsd mogu se kupiti od četvrtka, 24. oktobra u muzičkim radnjama Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje) i CD Sound (na samom kraju novog podzemnog prolaza). Na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 600 dinara.

Video: 

 

Autor: Veroljub Radojković – Portal Media Press Srbija