Share
Organizovan prevoz iz Niša na koncert grupe Deep Purple u Beogradu 6. decembra

Organizovan prevoz iz Niša na koncert grupe Deep Purple u Beogradu 6. decembra

Jedan od najvećih bendova u istoriji roka i najvoljenijih bendova u Srbiji, legendarni “Deep Purple”, održaće koncert u Beogradu, 6. decembra u Štark Areni.

Foto: Promo

Naime, pre dve godine, rok ikone su započele “Long Goodbye Tour”, za koju su planirali da bude poslednja u karijeri, pa će ljubitelji tvrdog zvuka imati jedinstvenu priliku da još jednom čuju legendarne hitove među kojima su i „Highway Star“, „Perfect Strangers“ , „Strange Kind Of Woman“, „Space Truckin”, „Smoke On The Water“, „Hush“, „Black Night“ i mnogi drugi.

“Deep Purple” je jedan od najuticajnijih hard rok sastava svih vremena, a smatraju se i pionirima heavy metala! Bend je nastao u Hertfordu 1968. godine i od tada je uticao na brojne rok i metal bendove, među kojima su i Iron Maiden, Metallica, Motorhead, Bon Jovi, Aerosmith, Pantera, Guns ’n’ Roses…

Britanske rok legende, Deep Purple, vode se u Guinness-ovoj knjizi rekorda kao “najglasniji bend na svetu“, a 2016. godine su uvršteni i u “Rock and Roll Hall of Fame”.

Objavili su 20 studijskih i 34 koncertna albuma, 27 „best-of“ komplilacija, a nedavni izveštaji pokazuju da je “Deep Purple” prodao preko 100 miliona kopija svojih albuma širom sveta!

Ulaznice za predstojeći beogradski koncert po ceni od 3.100 (stajanje dalje od bine), 3.500 (sedenje dalje od bine), 3.900 (sedenje blizu bine), 4.500 fan pit (stajanje ispred bine), mogu se kupiti u Nišu u turističkoj agenciji Big Star Travel (Dušanova 84a), a u ostatku Srbije na svim prodajnim mestima kompanije www.tickets.rs.

Iz Niša je organizovan i prevoz na ovaj koncert po ceni od 2000 rsd!

Polazak je na dan koncerta u 15 časova, a povratak je 45 minuta po završetku koncerta. Prijave se vrše u turističkoj agenciji Big Star Travel (Dušanova 84a), kao i u Cd Sound music shopu (na samom kraju novog podzemnog prolaza).

Telefon za informacije je 063426958.

 

Autor: Nikola Jovanović – Portal Media Press Srbija