Share
Safari klub Niš i Savez za rekreativni sport grada Niša organizuju ‘Adrenalin dan’

Safari klub Niš i Savez za rekreativni sport grada Niša organizuju ‘Adrenalin dan’

Savez za rekreativni sport grada Niša sa Sportsko rekreativnom organizacijom „Safari klub“ realizuje program „Adrenalin dan“, u nedelju 3. novembra sa početkom u 11 časova na multifunkcionalnom terenu „Malča“.

Foto: Safari klub Niš

Program „Adrenalin dan“ je sportsko rekreativna aktivnost iz oblasti sportske rekreacije, namenjena široj populaciji građanstva, koncipirana kao skup takmičarskih disciplina, uz prisustvo pozitivne doze adrenalina.

Sastoji se iz pet različitih takmičarskih disciplina, koje se tokom godine menjaju.

Ove 2019. godine biće organizovane sledeće discipline: takmičenje u gađanju pištoljem, takmičenje u gađanju karabinom, takmičenje u bacanju bombi, takmičenje u bacanju tomahavki (sekirice) i ekipni tim bilding koji predstavlja nezavisne discipline u nizu (niz igara): prelazak preko debla, cevovod, preskakanje preko panjeva, nabacivanje karika i trka ludih nogu.

Pozivamo naše građane na ovaj divan adrenalinski dan, da se zajedno rekreiramo, takmičimo, družimo i zabavimo. – navode organizatori.

Svi zainteresovani mogu da se prijave do četvrtka (31.10.2019.) i naprave svoju ekipu (žensko-mušku, mušku, žensku) koja bi činila 4 člana.

Kotizacija je po osobi 500 dinara, odnosno 2.000 dinara po ekipi.

Dolazak na strelište „Malča“ u nedelju u 10 i 30 časova, a takmičenje počinje u 11 časova.

Prijave na broj telefona 060/3599-888

 

Autor: Portal Media Press Srbija