Share
9 stvari koje žene u seksu najviše vole

9 stvari koje žene u seksu najviše vole

Ovih 9 stvari dame najviše vole u krevetu

GRICKANJE

Da li želite da zagrejete svoju devojku? Počnite od vrha – lagano je ljubite i grickajte po vratu i ušima, ali se ne zadržavajte previše. Želite da vaša devojka bude sa odličnim jubavnikom, a ne sa herojem iz serije True blood.

SPORO SVLAČENJE

Kada je žena uzbuđena, ona je samouverena i zadovoljna svojim izgledom, a samopouzdanje je atraktivna za sve muškarce, zar ne? Laganim skidanjem garderobe, poveća se faktor ushićena i uzbuđenja.

PRAVILO KOD GRUDI

Žene imaju grudi, a muškarci vole da se igraju sa njima, ali ne samo rukama već i jezikom i zubima. Ali bradavice su veoma osetljive, pa nemojte da budete previše grubi, osim ukoliko vam to same ne traže.

PREDIGRA, PREDIGRA

Za mnoge žene, predigra je možda i najbitniji deo seksa. Zato im pružite dovoljnu dugu predigru, kako bi se opustile i dostigle potrebno raspoloženje za nastavak igre.

DA VIDE VAŠU EREKCIJU

Znamo da većina muškaraca može da se uzbudi i doživi erekciju sedeći na kauču i ne radeći ništa, ali saznanje da su one izazvale to trenutno uzbuđenje je jedno od najuzbudljivijih i naprivlačnijih stvari, koje žene iskuse.

PENETRACIJA

Potpuno lično osećanje, blizina i pripijenost vaših tela. Nema boljeg osećaja od ovog – to će vam reći većina žena.

ŠAPUTANJE

Glasni seksi razgovor može da bude zabavan, ali strastvena šaputanja na uvce je nešto što žene može potpuno da izludi. Samo nemojte da kažete nešto što će joj uništiti raspoloženje, poput: „Stvarno ličiš na svoju majku sada.“

SEKS NA BRZAKA

Da, žene vole predigru, ali to ne znači da ponekad ne vole brz i žestok seks.

ORGAZAM

Dostizanje vrhunca je najbolja stvar u seksu, u tome se slažu i muškarci i devojke. Kada se dogodi, prilično je eksplozivno za sve, a pogotovo za žene. Na kratko se potpuno izgubite.

 

Izvor: Menshealth.rs