Share
Ulaznice za jubilarni 20. EXIT u prodaji od 22. novembra

Ulaznice za jubilarni 20. EXIT u prodaji od 22. novembra

Nakon ovogodišnjeg, po brojnim parametrima i najuspešnijeg izdanja dosad, Egzit festival iduće godine, od 9. do 12. jula proslaviće jubilarni, 20. rođendan.

Foto: Exitfest.org

Petrovaradinska tvrđava narednog jula biće u centru pažnje svetske muzičke javnosti, a na preko 40 bina i zona okupiće se neke od najznačajnijih muzičkih zvezda današnjice, ali i nekoliko odabranih Egzit izvođača iz prethodne dve decenije, čiji su nastupi zauvek postali nerazdvojni deo istorije festivala.

Pod simboličnim sloganom “EXIT 2.0”, festival označava početak svoje nove ere, kojim najavljuje brojne inovacije u svim oblastima svog delovanja.

Foto: Exitfest.org

“Ceo tim, kao i brojni prijatelji i saradnici, rešen je da nadmaši čak i prethodne rekordne godine za nama, kako bi upravo iduća donela dosad najbolje izdanje i jedan novi Egzit, spreman za narednih dvadeset godina”, izjavio je ovim povodom Dušan Kovačević, osnivač festivala.

Uz objavu datuma zakazan je i start prodaje ulaznica za petak 22. novembra tačno u podne, kada će izuzetno ograničen broj ulaznica biti dostupan po poklon ceni. Prvi izvođači za Egzit, ali i za ostale festivale u organizaciji Egzit tima, kao što su Sea Star u Umagu, Revolution u Temišvaru i Sea Dance u Budvi, biće objavljeni uskoro, a kako najavljuju, svi ljubitelji festivala mogu da očekuju neke od najaktuelnijih izvođača svetske muzičke scene u kombinaciji sa proverenim imenima, uz izuzetno veliku raznolikost muzičkih žanrova.

 

Izvor: Ekspres.net