Share
Četiri poze za ženski orgazam

Četiri poze za ženski orgazam

Ako vaša partnerka jednostavno stiže do vrhunca tokom seksualnog odnosa i to u pozama u kojima nije lako pristupiti klitorisu, onda ste vi jedan srećnik.

Međutim, za većinu potreban je dodatni trud kako bi lepša polovina podjednako uživala u ovom činu. Za razliku od nas, devojkama je potrebna veća stimulacija da bi došle do orgazma.

A znamo svi koja je dodatna stimulacija – klitoris naravno.

Međutim, postoji jedan mali problem, u većini poza ova magična tačka teško biva stimulisana, zato smo vam pripremili rešenje za ovaj problem.

Predstavljao vam četiri seks poze (vama su već poznata sigurno, ali ne škodi da se podsetite) koje će pomoći vašoj dragoj da dostigne blaženi osećaj orgazma, pa odmah nakon ovog teksta krenite u akciju,

CAT POZA

Ili poravnanje koitusa po čemu je poza dobila ime.

Ovo je varijacija misionarske poze i jedna od retkih seksualnih pozicija za koju je definitivno utvrđeno da ima velike koristi za žene koje žele da dožive orgazam tokom seksa.

Podrazumeva da klizite telom napred, više trljajući penisom nego penetrirajući. Cilj ove poze je što intenzivnija stimulacija klitorisa, što olakšava da neke žene osete zadovoljstvo i u krajnju ruku orgazam.

CAT svakako proizvodi veoma različite senzacije, tako da vredi probati, a to samo može vašu partnerku da dovede do eksplozivnog orgazma..

VAZDUŠNA POZA

Lezite na ledja, vaša partnerka takođe je okrenuta leđima i polako seda na vaš penis i leži preko vas. U ovoj pozi ona ima potpunu slobodu da određuje i kontroliše tok seksa, a daje joj i slobodu da sama stiluliše klitoris ili da joj vi pomognete u tome.

PINNER POZA

Ovu pozu obožavaju devojke jer mogu dodirivati klitoris, a da vi to zapravo i ne primetite.

Možda bi vama bilo zabavnije da posmatrate taj trenutak, ali svejedno će vam u ovoj pozi biti i više nego zanimljivo.

Evo kako i izgleda ova poza: Devojka leži na stomaku, dok vi ležite preko nje i polako ulazite odpozadi. Ova poza ostavlja njoj prostora da stimuliše klitoris dok se vi praktično „zakucavate“ u nju.

KAŠIKA

Dobro poznata poza pod nazivom kašika je jedna od omiljenih. Partnerka leži na boku, dok joj vi takođe prilazite sa boka i savijate se blago da formirate oblik kašike. Dosta devojaka voli ovo jer su vaše ruke slobodne da istraćujete celo njeno telo i dodirujete sve osetljive tačke. A ne sumnjamo da i vi obožavate ovu pozu.

 

Izvor: Menshealth.rs