Share
Veterani 63. padobranske brigade u Nišu organizuju takmičenje neafirmisanih rok bendova

Veterani 63. padobranske brigade u Nišu organizuju takmičenje neafirmisanih rok bendova

Mladi bendovi iz Niša i okoline koji nemaju svoje instrumente i opremu mogu da se prijave na takmičenje rok bendova koje organizuje MK Veterani 63. padobranske brigade. Bendovi koji nemaju gde da pokažu svoj talenat, dobiće na korišćenje muzičku opremu i instrumente članova “Free fall band-a”.

Bendovi neće plaćati kotizaciju, a cilj takmičenja je prema rečima organizatora druženje i zabava.

“Došli smo na ideju da organizujemo druženje pod okriljem zabavnog takmičenja. Mladi bendovi koji nemaju gde da pokažu svoj talenat. Koji mozda nemaju ni svoje instrumente, razglas i ostalu prateću opremu,” navode organizatori.

Takmičnje ce se održavati jednom nedeljno u klubskoj kući MK Veterani 63. Padobranske, (Jug Bogdanova 12).

“Tom prilikom publika će svojim glasovima birati bend pobednika večeri, a na kraju svakog meseca, renomirani rokeri našeg grada proglasiće pobednika meseca, kada okupimo 6 bendova (pobednike Januar – Jun) organizovaćemo veliko finale,” dodaju iz MK Veterani 63. padobranske.

Prijave su moguće do kraja decembra putem broja telefona 0629661719 ili na adresi kluba.

“Pobednici će dobiti plaćenu kartu, novac za put i džeparac, za jedan od najvećih muzičkih festivala u regionu „Sziget festival” koji se tradicionalno održava kod naših komšija Madjara,” istaklli su organizatori takmičenja.

 

Autor: Portal Media Press Srbija