Share
Odložen ostatak turneje grupe Orthodox Celts: Bez ‘Kelta’ i u Nišu 14. decembra

Odložen ostatak turneje grupe Orthodox Celts: Bez ‘Kelta’ i u Nišu 14. decembra

Nakon pet rasprodatih koncerata, beogradski sastav ORTHODOX CELTS je nažalost prinuđen da prekine započetu turneju „GREEN ROSES 20th ANNIVERSARY TOUR”, zbog zdravstvenih razloga. Koncert u Nišu zakazan je za subotu, 14. decembar u Irish Pub-u – Crazy Horse, ali u ovom terminu ne može biti održan.

Orthodox Celts; foto: Marko Obradović

Na oficijelnom Facebook profilu grupe objavljeno je i zvanično saopštenje benda povod prekida aktuelne turneje i odlaganja još pet predviđenih gostovanja:

“Zbog zdravstvenih razloga grupa Orthodox Celts je sa žaljenjem prinuđena da preostale koncerte sa “Green Roses 20th Anniversary Tour” odloži za proleće 2020. godine (Vranje, Niš, Šabac, Novi Sad, Subotica i Bajina Bašta).

O datumima koncerata koje ćemo pokušati da uradimo u istim prostorima ćemo vas obavestiti naknadno.
Hvala fanovima, prijateljima i saradnicima na pomoći i podršci.”

Foto: Marko Obradović

Ulaznice koje su kupljene u pretprodaji mogu se vratiti po serijskim brojevima isključivo na ovlašćenim prodajnim mestima: Energy Music Shop – TPC Kalča – prizemlje, CD Sound – Novi Podzemni Prolaz (Obrenovićeva bb) i Irish Pub – Crazy Horse (Davidova 8). Povraćaj novca za kupljene ulaznice vršiće se do ponedeljka, 16. decembra 2019. godine.

O naknadnim datumima za nastavak turneje na proleće 2020, kao i za koncert u Nišu, javnost će biti blagovremeno obaveštena.

 

Autor: Veroljub Radojković – Portal Media Press Srbija