Share
Novogodišnji koncert orkestra Impresija sa Bojanom Stamenov i Zoranom Šandorovim u Domu Vojske

Novogodišnji koncert orkestra Impresija sa Bojanom Stamenov i Zoranom Šandorovim u Domu Vojske

Niški orkestar Impresija održaće 26. decembra, u Domu Vojske, veliki novogodišnji koncert sa početkom u 21 čas.

Kao solisti na koncertu nastupiće Bojana Stamenov i Zoran Šandorov, ovom prilikom publici će se predstaviti i Isidora Mitić, i Irena Bogdanović, prateći vokal čuvene grupe KerberNa repertoaru će se naći najveći hitovi disco i funk muzike, između ostalog pesme kultnih izvođača, kao što su Dona Summer, Michael Jackson, Jamiroquai, Stevie Wonder, i mnogi drugi.

Jako se radujemo ovom koncertu, puno vežbamo, sa uživanjem i očekujemo da ćemo to isto priuštiti našoj divnoj publici. Ovaj orkestar je i formiran da donese nešto novo našem gradu, tako da ćemo se i truditi da predstavljamo različite žanrove kvalitetne muzike – ističe Snežana Jovanović, zastupnica orkestra Impresija i dodaje da Bojana i Zoran imaju dosta iskustva u ovom žanru, te da će umnogome doprineti na kvalitetu izvođenja programa.

Na današnjoj konferenciji za novinare Bojana Stamenov nas je razoružala svojim neprikosnovenim šarmom i smislom za humor dok je odgovarala na pitanja novinara portala Media Press Srbija:

Uz poznate numere u izvođenju gudačkog i duvačkog orkestra i nas vokalnih solista, možete očekivati veče za uživanje za sve koji vole muziku disco-funk ere i to baš uoči novogodišnjih praznika. Biće dozvoljeno đuskanje, što nije tipično za koncerte gde publika sedi u sali, a ja ću insistirati na tome. – ističe Bojana.

Ulaznice za ovaj koncert mogu se kupiti na biletarnici Doma Vojske.

 

Autor fotografija: Ivan Mladenović

Izvor: Ananasmag.com