Share
Istinita priča o hrabrim ženama na Ladies night događaju u bioskopu Cineplexx Niš

Istinita priča o hrabrim ženama na Ladies night događaju u bioskopu Cineplexx Niš

Šarliz Teron, Nikol Kidman i Margo Robi na velikom platnu 26. decembra u bioskopu Cineplexx Niš

Istinita priča o hrabrim ženama koje su svrgnule sa trona najmoćnijeg čoveka američke televizije, očekuje nas na Ladies night događaju, u četvrtak 26. decembra od 20 časova u bioskopu Cineplexx Niš uz film ,,One su bombe”. Karte su u prodaji.

U četvrtak, 26. decembra na Ladies night događaju nemojte propustiti oskarovke Nikol Kidman i Šarliz Teron i nominovanu za nagradu Oskar Margo Robi u priči o neslavnoj reputaciji glavnog čoveka televizije FOX News, Rodžera Aliesa koji je godinama bez posledica seksualno napastvovao žene koje su radile za ovu televiijsku kuću. Podnele su optužbe za seksualno uznemiravanje, a u zamenu za tišinu ponuđena im je  velika svota novca – ono što je krenulo iz tišine postala je prava bomba.

Istinita priča koja će vas ostaviti bez daha, pravi je povod da okupite drugarice i uživate u večeri uz koktel dobrodošlice u Cineplexx Niš bioskopu.  Za potpuno uživanje u večeri za dame, bioskop Cineplexx Niš pripremio je deset vaučera za kozmetički studio Sun Bali i tri vaučera za slatki svet kafića Predah na ćošku kojima ćemo obradovati odabrane gošće.

Sjajna zabava uz nezaboravan film očekuje vas u četvrtak 26. decembra. Obezbedite najbolja mesta na vreme. Karte su u prodaji.

Trejler filma:

 

Autor: Portal Media Press Srbija