Share
Marko Šelić Marčelo nastupa 31. januara u niškom klubu Feedback

Marko Šelić Marčelo nastupa 31. januara u niškom klubu Feedback

Nakon sjajnog nastupa 11. avgusta na Hip Hop bini u okviru Nišville festivala 2019, predvodnik srpske rap-crossover struje, Marko Šelić Marčelo i njegov “Napeti trio” će posle dužeg vremena održati samostalni koncert u Nišu, u petak, 31. januara 2020, u klubu Feedback od 22 časa.

Marko Šelić Marčelo; foto Ana Kašćelan

U susret novom singlu “Udahni” koji će uskoro biti zvanično objavljen i koji će najaviti predstojeći šesti studijski album pod nazivom “Nojeva varka” (čiji se izlazak očekuje u toku 2020), Marčelo će u Nišu izvesti repertoar koji podrazumeva najbolje numere iz dosadašnjeg toka karijere, a za zagrevanje i adekvatno opuštanje publike pobrinuće se lokalna podrška sa juga Srbije – Delkor i Bezz iz Leskovca.

Design: Klub Feedback

Marko Šelić Marčelo će ovom prilikom u Nišu nastupiti uživo sa svojim dugogodišnjim saradnicima: Nevena Glibetić – Nensi (vokal), Rade Sklopić – DJ Raid (klavijature, gramofoni), kao i maestralni Filip Krumes na violini.

Cena ulaznice i pretprodajna mesta biće objavljeni neposredno nakon novogodišnjih praznika na portalu Media Press Srbija.

Video:

 

Autor: Veroljub Vecko Radojković – Portal Media Press Srbija