Share
Velika promena na Messenger-u: Opcija koju mnogi koriste više nije dostupna

Velika promena na Messenger-u: Opcija koju mnogi koriste više nije dostupna

Messenger bez Facebook naloga više nije moguće koristiti po najnovijoj odluci Facebook-a.

Facebook je danas potvrdio da je sada za otvaranje Messenger naloga potrebno imati Facebook nalog, što dosad nije bio slučaj. Statistički, većina korisnika, koji koriste Messenger koriste ga preko Facebook platforme, ali postoji i određeni broj korisnika, koji koristi Messenger, ali nije na Facebook mreži.

To za nove korisnike više neće biti slučaj i svi novi korisnici, koji požele da ćaskaju ili razgovaraju kroz Messenger, moraće to da čine tek nakon što otvore i Facebook nalog.

Korišćenje Messenger aplikacije bez Facebook naloga bilo je moguće od početka 2015. godine, najpre u SAD i Zapadnoj Evropi, a onda i kod nas. Svi korisnici, koji trenutno koriste Messenger bez Facebook naloga nemaju čega da se plaše, jer će oni još neko vreme moći da ga koriste na isti način.

Ipak, kad dođe vreme da se spoje u jednu platformu Facebook, Messenger, Instagram i WhatsApp, što je najavljeno i zvanično već nekoliko puta, svi ti korisnici će najverovatnije morati da otvore i Facebook nalog, kako bi kompanija mogla da upravlja svim objedinjenim nalozima.

 

Izvor: Dnevno.rs